Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnaflarla bir araya geldi. Programları arasında esnaflarla sık sık bir araya gelerek beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Akdoğan, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Esnafları tek tek dolaşan ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Akdoğan, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Yönetime geldiklerinden beri Niğde’ye yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Akdoğan, ayrıca bundan sonraki zamanda da gerçekleştirilecek projeleri esnaflarla paylaştı.

 

Bir  süre esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşla iç içe olduklarını belirterek; “ Şehrin kalkınmasında esnaflarımızın gerçekten önemli bir yeri var, onlardan gelen görüş ve dilekleri dikkate alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve amacımız sorunları yerinde tespit etmek ve hızlı çözümler üretmek” şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini dile getiren esnaflar, çalışmalarında başarı temennisiyle Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.



Editör: TE Bilişim