CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem ve il Yönetimi yapılan il kongresinin ardından Niğde Adliyesi’nden mazbatalarını aldılar.


Niğde Adliyesinden mazbataların alınmasının ardından adliye önünde bir açıklama yapan CHP’den ikinci kez Niğde İl Başkanı seçilen Erhan Adem ;; Partili arkadaşlarımla birlikte mazbatamızı aldık, ülkemize, partimize ve halkımıza hayırlı olsun. Bundan sonra tüm yönetim kurulumda ki arkadaşlarımla birlikte halkımızın tüm sorunlarını dinleyip bu sorunların çözümünü oluşturmak için yoğun bir çaba sarf edeceğimizi belirtmek isterim” dedi



İl Başkanı Erhan Adem açıklamasının devamında; “ Muhalefet partisi olduğumuz için Niğde Belediyesini ve iktidar partisi millet vekillerini yakın dan takip edeceğiz, Niğdemiz için yapılan iyi şeyleri alkışlayacağız, yanlış yapılanların da düzeltilmesi için uyarılar da bulunacağız. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde birlik ve bütünlüğü sağladığımızı düşünüyorum, CHP’li arkadaşlarım ile birlik te daha yoğun çalışmalar yapıp oylarımızı daha da yükselteceğimizi biliyorum . Bu başarı sadece benim değil bütün CHP li arkadaşlarımızın başarısı olacaktır. Ben kongre ye gelen tüm halkımıza teşekkür ederim. 2016 Yılının savaştan uzak barış ve huzurun olduğu insanların birbirini sevdiği kin ve nefret duygularının yok olduğu bir sene olmasını dilerim, herkesin yeni yılını kutlarım.” dedi. 


Editör: TE Bilişim