AK Parti Niğde Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Sebahattin Ecemiş, Niğde merkezdeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Niğde’de esnafları ziyaret eden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ecemiş, Aday adayı olduğumuz Niğde esnaflarını ziyaret ederek hem kendimizi anlattık hem de onların tavsiyelerini dinledik. Kendilerini ziyaret ettiğimiz esnaf kardeşlerimiz bizim ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Sorunlar hakkında bilgi verdiler. Bize ilettikleri sorunların çözümü konusunda fikirlerini aktardılar. Esnaflarla aramızda olması gereken sıcak diyaloglar oldu. Kentin gelişimi için birlikte çalışma sözü verdik" dedi. 

Niğde Esnafı tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan Aday Adayı Ecemiş  esnafının yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı.  Esnafın sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgi alan Ecemiş, ‘’ esnaflarımızın sorunlarını yakından takip ediyorum. Allah kısmet eder de Niğde Belediye  Başkanı olursam Niğde standartlarına ulaşmış, modern bir Niğde yapmak için yani Hizmet İçin Yola çıktık dedi.



 
Editör: TE Bilişim