Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu Niğde’ye yapılması planlanan stat hakkında TBMM’de açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, Niğde stadının ihale ve yapım süreci 2020 yılında tamamlanacak olup, Stadın modernizasyonu için ödenek planlandı, 2020 yılında sürecin başlatılacağı müjdesini verdi.

Ak parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’in yaptığı ortak basın açıklamasında; “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu daha önceleri yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Niğde Stadyumu’nun modernizasyonun ihale ve yapım süreci ile ilgili bütçenin karşılanmasını Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 2020 Merkezi Yönetim Bütçesi’ne dahil ettirildiğini ifade ederken, Niğde Kent Ormanı arkasında yüzme havuzu yanındaki yaklaşık maliyeti 14 Milyon TL olan 2500 kişilik modern Niğde Kapalı Spor Salonumuzda çok yakın zamanda bitirileceğini’ ifade ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’nun TBMM’de ki açıklaması şu şekilde ’“Niğde stadımızın ihale ve yapım süreci 2020 yılında tamamlanacak. Stadın modernizasyonu için ödenek planlandı, 2020 yılında sürecimizi başlatıyoruz. Hayırlı Uğurlu olsun”’dedi

Editör: TE Bilişim