Bahçeli Kasabasına yolu düşenlerin aklına gelen ilk soru şu ; Niğde il sınırları içerisinde “Asfaltsız yol yok diyen” yetkililer,bu yoldan haberi yok mu? 

 

Bor ilçemize bağlı Bahçeli kasabasının, Bor ve Bahçeli arasındaki Şeker Fabrikası güzergâhındaki, yaklaşık 4 kilometrelik, delik deşik yol kazalara adeta davetiye çıkarıyor.

Kış mevsiminin ve pancar sezonunun da başladığı şu dönemde trafiğinde artmasıyla iyice göz önüne serilen yol hakkında Bahçeli Kasabası Belediye Başkanı Zafer Tokgöz şunları ifade etti; “Kemerhisar  ve Bahçeli’de bulunan turistik çekim merkezlerine giden tek ulaşım yolu olan 4 kilometrelik yolun durumu ve yenilenmesi noktasında tüm yetkililere yazılı başvuruda bulunduk. Biz belediye olarak gücümüz ölçüsünde nispi ve yetersiz gel geç tedbirler almaya çalışıyoruz. Ne acıdır ki henüz başvurularımıza müspet bir sonuca ulaşamadığımız gibi yol delik deşik hali ile trafik kazalarına adeta davetiye çıkarmaktadır. “dedi.

 Geçtiğimiz yıllarda çeşitli kazaların yaşandığı yolda son olarak yaşanan 4 kişinin de hayatını kaybettiği acı bir kaza yaşanmıştı. Daha büyük kazaların önlenmesi can ve mal kaybının önüne geçilmesi için acil olarak tedbir alınması elzem görünüyor.

 

Editör: TE Bilişim