Bor İlçesine Bağlı Bahçeli Kasabası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Zafer Tokgöz, açık hava mitingi düzenleyerek Bahçeli halkına seslendi. Bahçeli halkı Başkan Tokgöz’e büyük sevgi gösterisinde bulunarak, Bahçeli Kasabasında Zafer’ini ilan etti.



Bahçeli Halkının büyük sevgi gösterisi içerisinde halka seslenen Ak Parti Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, 2009 yılından 2014 yılına kadar yaptığı hizmetlerden bahsetti. Başkan Zafer Tokgöz, 5 yıl içerisinde büyük hizmetlere imza attıklarını belirterek; “Değerli kasaba halkım seçildiğimiz 2009 yılından bu güne kadar kasabamız için sizler için elimizden geldiğince çalışarak, hizmet üretmeye çalıştık. Allaha Şükürler Olsun ki kasabamız için güzel hizmetlere imza attık. Kasabamızın 50 yıldır çözülemeyen kanalizasyon sorununu dönemimizde yapıp bitirdik, sizlerin hizmetine sunduk. Ekmek fırınımız çalışmıyordu, kasabama dışarıdan ekmek geliyordu, ekmek fırınımızı tadilat ederek çalışır duruma getirdik. Kasabamız için olmazsa olmaz ihtiyaçlarından olan soğuk hava depomuz atıl bir vaziyetteydi, burada yaptığımız çalışmalar sonucunda soğuk hava depomuza 103 Bin TL gibi bir rakam harcayarak son sistem teknolojiye uygun bir hale getirdik. Biz göreve geldiğimizde bahçelerimiz 50-60 günde bir su içiyordu, biz bunu 30 güne düşürdük” dedi.


Konuşması sık sık sloganlarla ve sevgi gösterileri ile kesilen Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz konuşmasının devamında; “Kasabamızın geleceği adına imza attığımız bir diğer büyük projemiz de kapalı sulama sistemi çalışması oldu. Belediyemizin cebinden 5 kuruş çıkmadan KOP Projesine dahil ettirdiğimiz bu çalışmamızda 26-27 kilometrelik kısmını tamamladık. Önümüzdeki dönemde kalan kısmını tamamlayacağız. Yine bahçe sulamasında kullanılmak üzere 6 adet yeni kuyu açarak siz değerli halkımızın bahçe suyu ihtiyacını karşıladık. Otobüs seferlerimizi düzenleyerek sizlerin Niğde ve Bor’a rahat ve ekonomik bir şekilde ulaşımını sağladık. Önümüzdeki dönemde de akşam dönüşlerde saati biraz daha ileriye çekeceğiz. Çocuklarımız için park ve oyun alanları oluşturduk, bu parklara bayanlarımızın spor yapabilmeleri için spor aletleri yerleştirdik” şeklinde konuştu.

Başkan Tokgöz’ün yoğun sevgi gösterisiyle sık sık konuşması kesildi. Başkan Tokgöz, yaptığı hizmetleri anlatmaya devam etti. Tokgöz:; “Geldiğimizde personelimize birikmiş borçlar vardı, bu borçlar maaş, ikramiye ve sosyal haklardan doğan borçlardı. Tam 382 Bin TL personelimize olan borçlarımızı ödedik. Biz geldiğimizde bizim önümüze Medaş tarafından 1 Milyon TL elektrik borcu faturası konuldu. Bununla ilgili olarak 5 yıl büyük mücadele verdik, bu mücadele sonucunda da bu borcu 19 Bin TL’ye indirdik, kasabamızı 1 Milyon TL borç yükünden kurtardık. Pazar günlerinde kasabamızda kurulan Pazar yerini düzenledik. Toprak yollara asfaltlama yaptık, toprak sulama kanallarımızı beton kanallara çevirdik. Geleneksel hale dönüştürdüğümüz Bahçeli Roma Havuzu Kültür ve Turizm Festivalini gerçekleştirdik. 240 Süt İneği projesi yaparak kasabamıza günlük 5-6 Bin TL girmesine vesile olduk, bu hizmetler bizim dönemimizde yapıldı inşallah önümüzdeki dönemde de hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki Dönemde Yeni Projeler

Ak Parti Bahçeli Belediye Başkan Adayı Zafer Tokgöz önümüzdeki dönemde de birçok projeye imza atacaklarını belirterek, konuşmasının ikinci bölümünde yapacağı projelerden bahsetti. Tokgöz, “İnşallah önümüzdeki dönemde kasabamızı aspes ve pik borulardan kurtaracağız. İçme suyu projemiz hazır, SUKAP’a projemizi sunduk kabul ettirdik. Önümüzdeki aylarda bu çalışmamıza da başlayacağız. Bizim 2009 da söz verip yapamadığımız tek şey olan halı sahamızı bu dönemde yapacağız. Bahçelimize yakışan gençlerimizin mutluluğa adım atacakları güzel bir düğün salonu yapacağız. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Bahçelimizin bütün yollarını asfaltlayıp kaldırım ve peyzaj çalışmalarını tamamlayacağız. Yine süt sığırcılığı projesini devam ettirerek kasabamıza 500 süt ineği projesi uygulayacağız. Roma Havuzu yani Köşk’e güzel bir yer yapacağız, insanlarımız burada yemeklerini yiyip dinlenme fırsatı bulacaklar” şeklinde konuştu.

Bahçelimizin Geleceği İçin Hizmeti Seçin

Bahçeli Belediye Başkan Adayı Zafer Tokgöz mitingin son bölümünde, belediye imkanlarının yetersiz olduğunu, yapılan hizmetlerin çoğunun hükümet eliyle yapıldığını belirterek; “Belediyemizin imkanları belli, bu güzel büyük hizmetlerin yatırımların bir çoğunu biz hükümet kanadından karşılıyoruz. Onun için sizlerden ricam, siyasi düşüncelerinizi bir tarafa bırakıp güzel Bahçelimizin geleceği için  oy kullanmanızdır. Oylarınız kasabamızdan yana olsun oylarınız hizmetten yana olsun. Hepinize katıldığınız için burada bana destek olduğunuz için teşekkür ediyorum, sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Mitingden Sonra Konvoy

Mitingin bitmesinin ardından partililer araç konvoyu yaptılar. Yaklaşık 200 aracın yaptığı konvoyla Bahçeli Halkı Zafer’ini ilan etti.

Editör: TE Bilişim