17 Şubat 2019 tarihinde Niğde'de Cumhur İttifakının Partileri Ak Parti ve MHP bir karar alarak Azatlı'da Ak Parti adayının desteklenmesini, Bağlama da ise MHP adayının desteklenmesi kararı alınmıştı. Bu konuda ki haberimiz aşağıda.

Ancak bu karara MHP Azatlı Belediye Başkan Adayı olan Rasim Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklama ile itiraz ediyor. Hatta bazı suçlamalarda bulunuyor. 

Rasim Aydın'ın paylaşımı aynen aşağıda

"Selâm Azatlı kasabasının güzide seçmenlerin sizinle bu dönem elimde olmayan sebeb lerden dolayı Adaylığım M.H.P il başkanlığı tarafından Cumhur ittifakı sebebi ile Adaylığım elimden alındı akp adayına verildi halbuki bu dönem benim adaylığıma ikibin ondörte aldığım 1150 oy ve 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel secimde 721 oy alarak Azatlı kasabasında M.H.P birinci çıktığı halde benim adaylık hakkımı yiyerek M.H.P ilbaşkalığı ve merkez ilçe başkanlığı benim hakkımı akp adayına verdiler halbuki diyemediler biz size cumhuru verdik siz bize bir beşbin nüfuslu bir belediyeyi verin diyemediler demekki siyaset böyle bir şey birileri elinde gelip hakkını gasb ediyorlar bu dönem böyle gecdi fakat sistemlerde bir değişiklik olmazsa önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday adayı olacağım tabiki yine partim M.H.P den eğer partim uygun görürse görmessede merkez ilçe başkanımın dediği gibi tabela partilerinden yine olacağım cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar saygılarımla Rasim AYDIN"







 
Editör: TE Bilişim