İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, görevinin ikinci yıl münasebetiyle Meclis Üyeleri ile kahvaltıda buluştu.
 
 Ak Parti Niğde Milletvekili İsmail Göksel, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve İl Genel Meclis Üyeleri’nin katıldığı kahvaltıda İki yıldır görev başında olan İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, “Yaklaşık olarak 24 aydır birlikte çalışmaktayız, bu süre zarfı içerisinde 151 Meclis Toplantısı, 96 tane ise Encümen Toplantısı düzenledik. Göreve geldiğimiz günden bu güne bütçemiz ve imkânlar dâhilinde Niğde için çeşitli hizmetler yapmaya gayret gösterdik. Yapmış olduğumuz bu başarılı çalışmalardan ötürü siz değerli İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımı kutluyorum, bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum.
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise yaptığı konuşmada, “24 aydır Niğde’nin iyiliği, insanların mutluluğu için her türlü gayreti gösterdiğinize inanıyorum, hem KÖYDES hem BELDES projeleriyle Özel İdaremizin köylerimize yaptığı yatırımlarda önemli bir ivme kazanıldığını düşünüyorum” dedi.
 
Ak Parti Niğde Milletvekili İsmail Göksel,  “İl Genel Meclis Başkanımıza böyle bir ortamda bizi buluşturduğu için teşekkür ediyorum Niğde’nin özlediği tablo burada ve inşallah bu tablonun bozulmasını izin vermeyeceğiz” dedi.
 
Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi

Editör: TE Bilişim