Avukat Murat Fahri Ertul Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
MEMLEKET SEVDALISIYIZ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Binası önünde büyük bir kalabalığın önünde basın açıklaması yapan Avukat Ertul; “Koltuk sevdalısı değiliz. Makam sevdalısı da değiliz. Memleket sevdalıyız” dedi.
CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM
Milliyetçi Hareket Partisi’nde en kutsal görev nefer olmak olduğunu belirten Avukat Ertul, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin görev vermesi durumunda Niğde ve Ülke için canla başla çalışacağını söyledi.
TÜRK MİLLETİNİN MENFAATLERİNİ
MÜDAFAA ETMEK VE YÜKSELTMEKTİR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Aday Adayı Murat Fahri Ertul, konuşmasına devamla şunları dedi:
“Milletvekilliği aday adaylığım başvurusunu bu milletin bu ülkenin milli hassasiyetleriyle ilgili olarak, ülke menfaatlerimizle ilgili olarak bu konular üzerindeki hassasiyetimiz ve sıkıntılarımızla ilgili olarak Niğde’mizin, memleketimizin sıkıntıları ile ilgili olarak Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarına uyma iradesiyle bu göreve talip olmuş bulunmaktayım.
SİYASİ KONJEKTÜR DEĞİŞTİ
Derdimiz sadece bu Türk milletinin menfaatlerini müdafaa etmek ve yükseltmektir. 15 Temmuz itibariyle ülkemizin siyasi konjektörü ciddi şekilde değişti. 15 Temmuz girişimi sadece terörizm yapılanma değildir. Bu terör grupları uluslararası bir oluşumun maşasıydı.
MİLLETİMİZİ KUTUPLAŞTIRMAK İSTİYORLAR
Bu uluslar arası oluşumun amacı ve gayesi bu FETÖ’nün yapmış olduğu kalkışma ile ülkemizde bir kargaşa yaratmak etnik ve dini çatışmalar çıkararak milletimiz kutuplaştırmak ve bununla birlikte Suriye’de hazır olan 40 bin kişilik YPG ordusuyla ülkemize saldırarak ülkemizi Güneydoğu ve  Doğu Anadolu Bölgesinde hakimiyet kurma çalışmalarından ibarettir.
HESABA KATMADIKLARI MHP İDİ
Peki, ne oldu? Türk Milleti onlara gereken cevabı verdi. Tek vücut olup o ahin tankların önüne yattı. Burada Milliyetçi Hareket Partisinin bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin siyasete nasıl yön verdiği bizler görmüş olduk. Nasıl yön verdiğinin kanıtını ise, Avrupa basınının “FETÖ darbesinden sonra hesaba katmadığımız bir şey vardı; o da Milliyetçi Hareket Partisiydi” itirafından anlayabiliriz.”
BİZ BU MEMLEKETİN KALKANIYIZ
Liderleri Devlet Bahçeli’nin öngörüleriyle erken seçim kararı alındığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili aday adayı Murat Fahri Ertul, konuşmasına devamla şunları söyledi:
BAHÇELİ İLERİ GÖRÜŞLÜ SİYASETÇİ
“Bu erken seçime gidilirken dahi Sayın liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ne kadar ileri görüşlü olduğunu fark etmemek mümkün değil. Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olarak liderimiz anlayabiliriz. Lakin siyasete yakından uzaktan biraz mesafesi olan vatandaşlarımıza bir hususu belirmek isterim.
FETÖ VE PKK’NIN SİYASİ UZANTILARI
Neden erken seçimi girmek zorunda kaldık? Bir Devlet adamının öngörüsünü ve cesaretini burada görebilirsiniz. FETÖ’nün siyasi uzantıları ve PKK’nın üst düzey yöneticileri halen Avrupa’da görüşme halindedir.
BİZ BU MEMLEKETİN KALKANIYIZ
Amaç ve gayeleri iktidarı, hükümeti sözde Doğu ve Güneydoğu’dan MHP yanınızda varken oy alamazsınız söyleyip tekrar hainlik içeren çözüm süreci günlerine geri döndürmek. Emin olun çok ciddi altyapıları da mevcut. İşte burada bunları gören ileri görüşlü liderimiz bir an önce erken seçim kararı alınarak bu iblislerin hain oyunlarını başlamadan sona erdirmek hedeflemiştir.  Biz bu memleketin kalkanıyız.  Yeri geldiğinde de demir yumruğuz.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili aday adayı Murat Fahri Ertul, konuşmasına şu şekilde devam etti:
CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM
“Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefte yılmadan durmadan yürümeye devam edeceğiz. Şunu belirtmekte fayda görüyorum; liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli bize bir görev verirse, canımızla başımızla çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum.
KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ
Olur da biz listeye yazmadı hiçbir önem ve maiyeti yok.  Koltuk sevdalısı değiliz. Makam  sevdalısı da değiliz. Milliyetçi hareket partisinin en kutsal görevi nefer olmaktır. Teşkilatım bana emretsin, senin yapacağın tek şey var; “Hükümet meydanında bayrak sallayacaksın”, yapmazsam şerefsizim.
HUZURUNUZDA SÖZ VERİYORUM
Bu yola talip olurken memleketinizin bir çocuğu olarak Yeşilgölcük kasabasındanım. Anne tarafı Konaklılıdır. Biz anadan doğma patatesçiyiz. Avukat olana kadar da benim ayağım patates tarlasından çıkmadı. Memleketin evladı olarak sıkıntılarınız yaşamış bir kardeşiniz olarak eğer liderimiz sayın Devlet Bahçeli bize görev verirse, hassasiyetle patatesle uğraşan kim varsa dertlerine çare bulmak için canla başla çalışacağıma, huzurunuzda söz veriyorum.
NİĞDE’NİN SIKINTILARINA VAKIFIM
Memleketin sıkıntısı sadece patateste değil. Yıllardır Avukatlık yapıyorum. Niğde’nin sıkıntıları vakıfım. Gençlerimiz bir kısmının uyuşturucuyla ilgili sıkıntıları var. Toplumuzda sosyal kırılmalar söz konusudur. Bunların üzerine eğilmemiz gerekiyor. Bunun temel sıkıntılarından birisi ekonomik.
PATATESE PROJE HAZIRLAMALIYIZ
Niğde bir patates memleketi olduğu için eğer çiftçi para kazanamazsa esnaflarda sıkıntıya giriyor. Bizim çiftçimiz ürettiği patatesi değerli bir şekilde piyasaya sürülmesini sağlamamız ve buna göre proje hazırlanması lazım. Şimdiye kadar yapılmadı mı yapıldı. Ama yetmediğini görüyoruz. Bu meselenin bizzat beşiğinden gelen bir kardeşiniz olarak bu meselenin üzerinden geleceğimden emin olun.”
 
 
Editör: TE Bilişim