AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, 7 Haziran 2015 Tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Milletvekili seçildiği günden bu yana ‘Ankara-Niğde’ arasında adeta mekik dokuyor.

Her bulduğu fırsatta Niğde’ye gelen AK Parti Milletvekili Özegen, Merkez köy, kasaba, ilçe demeden teşekkür ve helalleşme ziyaretlerin devam ediyor.

Gündüz karınca gibi dolaşan Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, akşamları da ya kendi verdiği iftar programlarına yada davetli olduğu bütün iftar programlarına katılmaya özen gösteriyor.

Vatandaşlarla iç içe olan AK Parti Milletvekili Özegen, bir bakıyorsunuz dükkan ziyaretinde, bir bakıyorsunuz fırında elinde oklava ile ustalarla hamur açıyor.

Vatandaşların yoğun ilgisinı toplayan Niğde Milletvekili Özegen, hafta sonunda Ankara’dan Niğde’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Hafta sonu akşamı ‘Gönüllüler’ dediği dostlarıyla bir iftar programında buluşan AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, ertesi gün akşam ise önce Niğde Ziraat Odası ardından da AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına katılmak amacıyla dün Ankara’ya dönen AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, ilk fırsatta Niğde’ye tekrar gelip vatandaşlarla içe içe olacağının sözünü verdi.

AK Parti Niğde Milletvekili Özegen İlçelerimizin tamamını, köy ve kasabalarımızın büyük bir bölümünü dolaştıklarını belirterek; “Kalan yerleri ziyaretlerimize bayramdan sonra devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

“Şehir merkezinde de esnaflarımızla konuşmalarımızla bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştiriyoruz” diyen Özegen; “ Aynı zamanda da onlarıh neler düşündüklerini, neler söylediklerini dinliyoruz.  Bu yeni süreçle ilgili değerlendirmelerini alıyoruz” dedi. 

Vatandaşların önerilerini Ankara’ya AK Parti grubuna, Partilerinin yetkili organlarına taşıdıklarını ifade eden Özegen; “Zaten bizim görevimiz vatandaşın duygularına hissiyatlarına tercüman olmaktır. Böylece vatandaşla ve milletvekilleri arasında iyi bir diyalog kurulmuş oluyor” diye konuştu.

Seçimin üzerinden bir ay gibi bir süre geçtiğine işaret eden AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen; “Bunun yaklaşık 20 gününü Niğde’de geçirdim. Hemşerilerimizi dinlemeye devam ediyoruz. Onlarla seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz” dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, kent merkezindeki ziyaretlerini değerlendirirken yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yine toplumumuzun değişik kesimleriyle iftar yapıyoruz, Teşkilatlarımızla iftar yapıyoruz. Böylelikle Ramazan’ın bu rahmetinden, bereketinden istifade ediyoruz. Sadece seçim günü değil, geçim günü de hemşerilirimizle birlikte oluyoruz.

Ve en çok hemşerilerimizin; ‘Hükümet kurulacak mı?’, ‘Kiminle kurulur?’ talepleri çok oluyor. Bu konuda biz zaten AK Parti olarak Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız süreçle ilgli her gün Kamuoyuna açıklamada bulunuyor.

Onun için millet iradesinin karşılığını bekliyor siyasi partilerimizden. Zaten anayasal süreçte başladı. Şimdi milletin duygularına tercümen olacak şekilde bütün siyasi partilerimiz davranırsa, ülkemiz en kısa sürede bir hükümete kavuşur.

Yok eğer, milletin iradesinden ders çıkartmayarak farklı şeyler yapılırsa onu da millet değerlendirecektir.

Ama biz şu anda teşekkür helalleşme ziyareti diye benim her zaman yıllardır geleneksel hale getirdiğim gezileri yapıyoruz.

Bu vesile ile ben tüm Niğdeli hemşerilerimizin, tüm aziz Türk milletinin Kadir gecelerini de buradan tebrik ediyorum. Sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde bayrama da eirşmelerini cenabı haktan niyaz ediyorum.”

 

Editör: TE Bilişim