Nasıl Bir Demokrasi konulu konferansa katılmak üzere Ankara’dan Niğde’ye gelen Ankara Baro Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu dün akşam Bor İlçemiz Altunhisar kavşağında CHP Bor parti teşkilatı tarından  karşılandı.

Dahi GEDİK -Editör Özel

 Geçtiğimiz akşam ,saat 18.40’da Bor Altunhisar kavşağında partililer tarafından kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılanan Ankara Baro Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu Bor ilçe başkanı Hacı Çopur ve Chp Niğde il başkanı Mehmet Özkan ve partililerle birlikte Bor ilçesinde partililere hitaben kısa bir konuşmasında ; ‘’Başta bizi bu soğuk havaya aldırmadan bekleyen ve yandaş medyanın yazamadıklarını yazan, Anadolu Medyasına mensup gazeteci arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Bor’a uğramadan Niğdeye gidilmezmiş, büyüklerimiz ve dostlarımız böyle söyledi bizde uğradık. İlk olarak size sormak istediğim bir sorum var burada kaç işsiz var ? Türkiye’nin birincil olarak konuşması gereken konu  bu, Van depremindeki hükümetin organizasyon yetersizliği olmalı, Sağlık sektöründeki aksaklıklar olmalıydı, Gazeteciler ve TSK’nın komuta kademesinden cezaevinde bulunanlar ki bu insanlar ne için tutuklu olduklarını bile bilmiyorlar. Kendinizi onların yerine koyar mısınız?  Üç yıl boyunca ifade verememek nasıl bir duygudur. Ben Cari açıktan falan anlamam bir çoğunuzda anlamlandıramıyorsunuz benim bildiğim, üretmediğin, kazanmadığın halde ha bire borçlanarak yaşıyorsan gün gelir yıkılırsın’’dedi.


 Ankara Baro Başkanı Avukat Feyzioğlu Karşılamaya gelenlere tekrar teşekkür ederken, Niğde İl Kültür Merkezinde 26 Kasım 2011 saat 13.00’de ‘’Nasıl bir demokrasi ‘ konulu konferansa herkesi davet ederek Bor’dan ayrılarak Niğdeye geçti.


Editör: TE Bilişim