Bugün sabah saatlerinde Altunhisar İlçesi Karakapı Kasabası öğretmenlerini taşıyan servis kaza yapmış, 11'i öğretmen, 14 kişi yaralanmıştı. 


Niğde Milletvekili Ömer Fetih Gürer, Mecliste görüşmeler sırasında CHP adına söz alarak  Altunhisar'da yaşanan trafik kazasını TBMM'de gündeme getirdi.


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, trafik kazasında aralanan vatandaşlara geçmiş dileklerini ileterek başladığı konuşmasına;


Kazada yaralanan hemşerilerimie geçmiş dileklerimi iletiyorum. Bu vesile ile Altunhisar - Ankara arasındaki yolun çift yol olarak yapılmasını diliyorum. Niğde'de bir çok köy ve kasabada ya öğrenciler taşımalı eğitim alıyor. Olanakları sınırlı olduğu için memurlarımız, öğretmenlerimiz köylerimize gidip gelmek zorunda kalıyor ve benzer kazalar yaşanıyor. Bu nedenle köylerimizeki koşulların iyileştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca bir çok köyümüzde kapalı okullar var. Bu okulların kapısı kilitli ve harab durumda, bu okulların değerlendirilerek muhtarlıklara verilmesi köylerin hizmetinde kullanılmasınında önemine inanıyorum. Köylerimizdeki sorunların giderilmesi adına yapılan çalışmalar göçü durduracaktır. Niğde'nin de göç veren bir konumu vardır. Bu nedenle hükümetin çalışmalar yapmasını temenni ediyorum" dedi. 


KAZA HABER, FOTOĞRAF VE VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN..

Editör: TE Bilişim