AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna mal varlığını açıkladı.

Örnek bir davranış sergileyen Kavaklıoğlu'nun, 686 bin TL değerinde serveti ve 390 bin TL'de kredi borcu bulunuyor. Hiçbir zaman servet düşkünü ve mal varlığını geliştirme tutkusu olmadığını kaydeden Kavaklıoğlu, topluma hesap verebilme ve şeffaflık yönlerinden açık olmak gerektiğini ve milletin hakkı ve hukuku konularında toplum nezdinde vicdanı rahat bir birey olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

Damak Lahmacun'da kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Kavaklıoğlu, Akkaya sorunundan patates üreticilerinin sorunlarına milletvekili maaşlarından malvarlığına ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. Kavaklıoğlu, Akkaya Barajı sorunu ve patates üreticilerinin sorunlarını yakından takip etmeye devam ettiklerini vurguladı. Emekli milletvekilleri maaşları konusunda da toplumda yanlış anlaşılmalar olduğunu ifade eden Kavaklıoğlu Meclis maratonun hızlı bir şekilde sürdüğünü de sözlerine ekledi.
Alpaslan Kavaklıoğlu, basın toplantısında malvarlığını da açıkladı. Etik bir davranışta bulunarak malvarlığını kamuoyuyla paylaşan Kavaklıoğlu'nun malvarlığı şöyle, 2005 model 41 Bin TL değerinde Volvo marka otomobil, 2004 model 15 Bin TL değerinde Ford Focus model otomobil, Ankara Dikmen'de 575 Bin TL değerinde daire, Bor Medkavak mevkiinde 4 dönüm boş bahçe ile Bor İstasyon Caddesinde 55 Bin TL değerinde sobalı bir dairesi bulunan Kavaklıoğlu'nun özel bir finans kuruluşuna 350 Bin TL kredi borcu ile Türk İdareciler Vakfına 40 Bin TL kredi borcu bulunuyor.
 
Ayrıca hiçbir zaman servet düşkünü ve malvarlığını geliştirme tutkusu olmadığını kaydeden Kavaklıoğlu, topluma hesap verebilme ve şeffaflık yönlerinden açık olmak gerektiğini ve milletin hakkı ve hukuku konularında toplum nezdinde vicdanı rahat bir birey olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etti.



Editör: TE Bilişim