Bor'da, 21 Ocak 2012 tarihinde  yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bor  İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi için Alpaslan Düzgün adaylığını açıkladı. Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Alpaslan Düzgün, Bor'da Ak Parti'nin ilk kurucularından olduğunu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la çıktıkları ulvi yolculukta davaya katkıda bulunmak için Bor ilçesinde Ak Parti Gençlik Kollarında teşkilat çalışmalarına başladığını kaydetti.

 

 

Alpaslan Düzgün, Ak Partinin Kuruluş Aşamasından beri parti içerisinde olduğunu belirterek.  2001-2002 yılları arasında Ak Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, 2002-2006 Yılları Arasında Ak Parti Bor İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002 Yılında 22. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ve 2004 28 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti İlçe  SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı, 2009-2010 İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve son olarak 2009 Yılında 3 ay süre ile İlçe başkan vekilliği görevini yürüttüğünü söyledi.

 

 

Ak Parti Bor İlçe kongresi için, teşkilat mensuplarıyla kamuoyunun yoğun talepleriyle ilçe başkanlığına adaylığını açıkladığının altını çizen Düzgün, “Partimize gönül vermiş kuruluşundan itibaren partimizle her kademede görev almış dua ve desteklerini bizden esirgememiş gönüldaşlarımız ile birlikte partimizi daha güzel günlere taşıma hedefiyle 21 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Buradan sizlerin aracılığıyla Ak Partiye gönül vermiş tüm Borlu hemşerilerimize seslenmek istiyorum. Partimizin birlik ve beraberliğinin sergileneceği ve şölen havasında geçecek olan kongremize tüm gönüldaşlarımızı bekliyor ve Bor sevdalıları ile çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağı-nıza inanıyoruz. Bor ilçe Başkanlığı'na aday olarak Genel başkanımıza, il başkanlığımıza ve Bor İlçe teşkilatına layık olabilmek için elimden geleni yapacağımdan hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.

 

 

Alpaslan Düzgün yaptığı açıklamada, Ak Parti olarak, hep birlikte hareket ederek, başarılara imza atmaya devam edeceklerini kaydetti. Kongre sürecini, bayrak yarışına benzeten Düzgün, "Bu bayrak yarışında geride kalan, yorulan arkadaşlarımız olacaktır. Önemli olan bu arkadaşlarımızın, yerine daha genç ve yarışı kaldıracak arkadaşlarımıza bayrağı bırakarak, fedakârlık yapmasıdır" dedi.

Alpaslan Düzgün son olarak  “AK Parti'nin bugüne kadar ilçemize ve ülkemize yaptığı hizmetler ortada. Vatandaşını önemseyen, ona hizmet etmeyi görev bilen bir anlayışla çalışmalar yürütmüş ve bunda da oldukça başarılı olmuştur. Biz de Bor AK Parti Teşkilatı olarak kurulduğu-muz günden bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, ilçemiz için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonrada göstermeye de devam edeceğiz. İlçe kongremizin İlçemize, Partimize ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor saygılar sunuyorum” dedi.



Editör: TE Bilişim