Alparslan Türkeş’in doğum yılı sebebi ile Ülkü Ocaklarının düzenlediği Alparslan Türkeş’i anma günü geçtiğimiz hafta yapıldı. Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat’ta anma günündeydi.
 
 81 il Ocak başkanının katılımı ile düzenlenen programa Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat’da katıldı. Bulat Alparslan Türkeş’in kabri başında yapılan programın ardından Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Niğde Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz ile de bir istişare gerçekleştirdi.
 
         Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat “Genel merkezimizin düzenlediği Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in doğum yıl dönümü sebebi ile kabri başında andık. 81 İlin Ocak Başkanlarının katılımı ile düzenlenen program sonunda ben Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Olcay Kılavuz’u ziyaret ettim. Sayın Olcay Kılavuz’da ziyaretten memnun kaldığını ifade etti.”dedi.
 
         Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz ise bu ziyarette “ İlk göz ağrım Niğde hizmetlerin en iyisine layıktır. Niğde’de görevim süresinde Türk Gençliği’nin yetişmesi için elimden geleni yaptım. Bundan sonraki süreçte Sayın Yasin Bulut Başkana ve yöneticilerine her zaman yardımcı olacağım. İnanıyorum ki görev değişikliğimiz camiamıza ve vatana-millete hayırlı olacaktır. Yasin Başkan ve ekibi daha iyi hizmetler verecektir. Ülkemizin bu sıkıntılı sürecinde Ülkücü gençliğe hem milli hem vicdani görevler düşmektedir. Artık Ülkücü Gençlik bunun farkındadır. Kışkırtmalara tahriklere kapılmadan 2023 Lider Ülke Türkiye yolunda Milliyetçi Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Niğde benim için çok önemlidir. Buradan da Niğde için çalışmaya devam edeceğim. Yasin Başkan’ın ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığımı ifade etmek istiyorum.”dedi.
 
Editör: TE Bilişim