Türk siyasetinin önemli isimleri arasında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 15'inci yılı dolayısıyla Bor’da anıldı.

 

MHP Bor İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocağı Türkeş’in vefatının 15. Yıldönümünü anma ve yâd etmek maksadıyla; Bor Sokullu Mehmet Paşa Camiinde Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlüt okuttu. 


MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Parti Yönetim üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Bor İlçe Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Bor Ülkü Ocağı yönetimi ve üyesi gençler, kalabalık partililer katımda bulundu. 


Mevlit’in ardından cemaate gülsuyu ve şeker ikram edildi. Cami çıkışı, MHP Bor İlçe parti binasında bir araya gelen partililer Milliyetçi Hareket Partisi’nin merhum Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’i yâd ile andılar.

 

 MHP İlçe Başkanı Şefik Çalgın burada yaptığı kısa konuşmada ; “MHP Genel Başkanımız merhum Alpaslan Türkeş’i anmak için Kur’an-ı Kerim ve Mevlüdü Şerif okuttuk. Merhum Türkeş Bey, ülkemizin en karanlık dönemlerinde onun soğukkanlı ve itidalli tavrı, birlikten, kardeşlikten yana koyduğu tercihi, fitne çarkını çeviren ideolojik akımlara ve eylem türlerine gösterdiği tavizsiz yaklaşımı hiçbir zaman unutulmayacaktır” diyerek teşrif eden hemşerilerimize teşekkürlerini iletti.

Bor Ülkü Ocakları gençleri hep bir ağızdan Ülkücü yemini ettiler.    

 

Editör: TE Bilişim