Cumhuriyet Güçbirliği Niğde Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Emin Akyüz, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.
             Akyüz, seçim çalışmalarına Niğde Kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti.
Seçmenlere bildiri de dağıtan Akyüz, Cumhuriyet Güçbirliği hakkında bilgi verdi.
“ Türkiye olağanüstü bir döneme girmiştir. Artık çözümler de olağanüstü olacaktır. Hayat bütün yurtsever halkımıza olağanüstü görevleri dayatmaktadır. Atatürk, bu zor günlerimizde en büyük esin kaynağımızdır. Bunun için Atatürk’te birleştik.
Şu an kolları sıvıyor ve harekete geçiyoruz. Tüm yurtsever halkımızı, Türkiye’mizin yönetiminde sorumluluk üstlenmiş bütün önderleri, Cumhuriyet Güçbirliğinde göreve çağırıyoruz. Bu çağrı vatan savunmasına katılma çağrısıdır ” dedi. 
YEREL YÖNETİMLERE ÖZERKLİK ÖNGÖREN SÖZLEŞMEDEKİ ÇEKİNCELERİN KALDIRILMASINI DOĞRU BULMUYORUZ ”
 Bugün emperyalizmin emrinde, İstiklal Savaşıyla kurduğumuz Ulusal Devletimizi yıkanlar iktidardadır.
            Ya AKP iktidarı Cumhuriyetimizi yıkacak ya da Cumhuriyetimizi AKP’den kurtaracağız.
            12 Haziran seçimlerine bu yakıcı koşullarda gidiyoruz.
Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.
            Türkiye olağanüstü bir döneme girmiştir.
Artık çözümler de olağanüstü olacaktır.
            Hayat, bütün yurtseverlere olağanüstü görevleri dayatmaktadır.
Bütün halk önderlerini ve yurttaşlarımızı sorumluluğa çağırıyoruz.
 ESİN KAYNAĞIMIZ ATATÜRK
 
            “Özerklik Şartının uygulanması Türkiye’yi bölme planının bir parçasıdır!”Türkiye’nin bölünmesine yol açacak “Avrupa Yerel Yönetimlere Özerklik Sözleşmesi”nin tamamına olduğu gibi, 1991 yılında TBMM’nde onaylanan sözleşmenin 7 madde ve 10 paragrafından oluşan çekincelerin de kaldırılmasına karşı çıkıyoruz.
            Cumhuriyet Güçbirliği olarak bu uğurda, 13 Hazirandan itibaren, Türkiye Büyük Millet Meclisini(TBMM) batının dayattığı kanunları kabul için el kaldırılıp indirilen jimnastik salonu olmaktan çıkaracağız.
Seçimden sonra anayasamızın değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek maddelerini değiştirmek isteyen tüm partilere karşı kararlılıkla mücadele edeceğiz.
Atatürk’te birleşen her kesimle, her zaman ve her yerde birlikte olacağız.
Milletvekilliğini kişisel bir ikbal vesilesi olmaktan çıkaracak, millete hizmet etmenin en şerefli yollarından biri olarak kabul edeceğiz.
Toprak ağalığına karşı topraksız köylünün sesi olacağız.
Türk askerinin NATO çatısı altında batının tertiplediği haçlı saldırılara destek olması anlamına gelen tezkerelere karşı çıkacağız.
Atatürk devrimlerine, ilke ve inkılâplarına büyük bir içtenlikle sahip çıkacağız.
Türk basınının mütareke dönemi basını yerine “ bir okul, rehber ve milletimizin hiç dinmeyecek sesi olmasını” sağlayacağız.
Kuzey Afrika ve Ortadoğu’daki 24 Müslüman ülkenin sınırlarını değiştirmeyi öngören Büyük Ortadoğu Projesi haritasını çöpe atacak, komşularımızla Balkan ve Sadabat paktı benzeri anlaşmalarla barışı, kalkınmayı ve güvenliği sağlayacağız.
Biz Cumhuriyet Güçbirliği olarak, herhangi bir partiyi ve oylarını bölmekten öte, vatanın bütünlüğüne, milletin birliğine ve Cumhuriyetimizin yıkılmasına karşı her alanda sarsılmaz bir kale olacağız.
Cumhuriyet Güçbirliğine oy vermek, 12 Haziran sonrasında da devam edecek geleceğin inşasında temele harç katmak, duvarına bir tuğla koymak demektir.
Bunun için sizden yetki istiyoruz. 
 
 
ATATÜRK’TE BİRLEŞTİK!
 Güçbirliğinde yer almak Mustafa Kemal rotasında olmaktır.
Sizleri Mustafa Kemal rotasında sorumluluk üstlenip görev almaya ve oylarınızı Cumhuriye Güçbirliği adaylarına vererek Atatürk’te birleşmeye davet ediyoruz.
Haydi, görev başına!
Haydi, sandık başına!
       Mehmet Emin Akyüz
      Cumhuriyet Güçbirliği Niğde Bağımsız Milletvekili Adayı


Editör: TE Bilişim