AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan halkın teveccühü ile 2. kez Niğde Belediye Başkanı seçildi. Meydanı dolduran binlerce kişiye seslenen Başkan Akdoğan; " Türkiye'de de AK Partimiz yeniden bir tarih yazdı. Milletimiz lafa değil, işe baktı, icraata baktı" dedi.

 

Haber/Foto - Gökhan DEMİRCİOĞLU

 

Soğuk havaya rağmen AK Parti İl Başkanlığı binası önünü dolduran binlerce kişiye seslenen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan zafere ulaşmak için emek veren destek veren herkese teşekkür etti. Meydanı dolduran binlerce kişi Faruk Akdoğan sloganları atarken, havai fişek gösterileri de kutlamalara renk kattı.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 22. Dönem Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşen kutlamalara binlerce AK Partili katılarak Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a tezahüratta bulundular.

 

Hep beraber hizmet edeceğiz

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde'de yazdığınız bu yeni tarihle biz sizlerle gurur duyuyoruz. Gurur duyulacak kişiler sizlersiniz. Buraya bizi yine siz getirdiniz. Sizlerle ne kadar öğünsek az, sizlere ne kadar hizmet etsek az. Yeni dönemde Niğde'mize hep beraber hizmet edeceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi Niğde'mizi hep beraber güzelleştireceğiz.  Bu seçim zaferini bize hediye eden tüm hemşerilerimize ve gizli kahramanlarımıza, değerli teşkilat mensuplarımıza, değerli İl Başkanımıza, İlçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Milletvekillerimize ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Herkese hizmet edeceğiz

 

AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Yeni dönemde MHP'li kardeşlerimizi de CHP'li kardeşlerimizi de kucaklayarak herkese hizmet edeceğiz. Herkesin Belediyesi olacağız, herkesin Belediye Başkanı olacağız. Niğde'mizi güzelleştirmek, Niğde'mizi geliştirmek hepimizin boynunun borcu. Tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle bu seçim süresince 60 gündür tüm seçim bürolarının, seçim arabalarının asayişini sağlayan Emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. Kazasız belasız, olaysız bir seçim geçirmemize yardımcı oldular. Sizler de tüm tahriklere rağmen sağduyulu davranarak bu seçimi sonuçlandırmanızdan dolayı destek veren tüm Niğdeli kardeşlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Hem Belediyemizin hem de gönlümüzün kapısı herkese açık

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bize gösterdiğiniz desteği ve bize verdiğiniz bu güveni, sizleri mahcup etmeden, sizlerin başını öne eğdirmeden hizmetimize devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin başını önüne eğdirmeden, Niğde'mize herkese hizmet edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız, hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapısı herkese açık olacak. Bundan sonraki süreçte de birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ederek tüm teşkilat mensuplarımızla, geçmişte teşkilatımızda görev yapmış olan kardeşlerimizle tüm Niğde'mizi kucaklayarak hizmet kervanlarımızı devam ettireceğiz. Önümüzdeki dönemde Niğde Belediyesi daha farklı bir Belediye olacak, Niğde daha farklı bir Niğde olacak. Hizmetlerimiz daha farklı olacak. Niğde'mize ne kadar hizmet etsek biliyoruz ki sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Hep beraber çalışacağız. Hep beraber kazanacağız” dedi.

 

Türkiye’de AK Parti yeniden tarih yazdı

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Seçim sonuçlarının özellikle Türkiye'miz için, Niğde'miz için hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye'de de AK Partimiz yeniden bir tarih yazdı. Milletimiz lafa değil, işe baktı, icraata baktı. Milletimiz sağduyulu davrandı. Milletimiz sezarın hakkını, sezara vermesini bildi. Türk milletine ne kadar teşekkür etsek az, ne kadar övünsek az. Tüm Niğdeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Saygılarımı sevgilerimi sunuyor, bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Geçmişinize sahip çıktınız

 

22. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; "Seçiminiz hayırlı olsun. Dostluğa, barışa, kardeşliğe vesile olsun. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler Niğde'nin gururusunuz. Öyle tarihi bir iş yaptınız ki Niğde'de yeniden hizmete devam dediniz. Kadir şinaslığı gösterdiniz" dedi.

 

Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;  Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Mısralarıyla kalabalığa seslenen 22. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; "Siz geçmişinize, geçmiş dönemdeki 5 yılınıza da sahip çıktınız. Sağolun var olun" şeklinde konuştu. 

 

Biz hiç bir zaman boş konuşmadık

 

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; "Cuma akşamı şunu demiştik biz. '30 Mart Pazar günü saat sekizde Hükümet Meydanında buluşacağız' dedik ve buluştuk. Biz hiç bir zaman boş konuşmadık. Hiç bir zaman sizleri kandırmadık. Çok teşekkür ediyorum sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Yarından sonra kalan yüzde 50 küsur bize neden oy vermediler bunu düşüneceğiz. Bir 5 yıl sonra çok daha farklı oranlarla yüzde atmışlarla yüzde yetmişlerle karşınızda olacağız. Biz hiç bir zaman yapamayacağımız hiç bir şeyi söylemedik. Çünkü biz AK Partiyiz. Boş konuşmak bize yakışmaz. Niğde olarak sizler dik durdunuz ki, Recep Tayip Erdoğan'da dik durmaya devam edecek. Dik durduğunuz için, tüm aç olanlara açıkta olanlara sahip çıktığınız, unutmadığınız için teşekkür ediyorum. Saygılar sevgiler sunuyorum” dedi.

 

Recep Tayip Erdoğan’ın kısılan sesi oldunuz

 

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Niğde sizi şimdi daha başka seviyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Bu gün bir destan yazdınız. Allah'ın izniyle elimizi güçlendirdiniz. Ankara'ya yüzümüzün akı ile gideceğiz. Bu günden sonra, durmak yok yola devam. Sevgili Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın arkasında durdunuz. Onu dim dik yaptınız. Onun kısılan sesi oldunuz. Onun sedası oldunuz. Allah'ın izniyle Türkiye'nin önü açıldı. Yavrularımızın geleceği aydınlandı. Türkiye yoluna devam edecek. Türkiye büyümeye devam edecek. Türkiye fakir ülkelerin, Müslüman ülkelerin ve Türk Milletinin ümidi olmaya devam edecek. Hep beraber yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Ne söylemişsek, Allah'ın izniyle onların hepsini yapacağız. Niğde daha güzel olacak. Niğde daha temiz olacak. Niğde daha yeşil olacak. Niğdeliler daha mutlu olacak. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Allah Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim