Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.


 

Ziyarette vatandaşlarla sohbet etme imkânı da bulan Belediye Başkanı Akdoğan, vatandaşların Ramazan Bayramını da kutladı.

 

Yoğun iş temposuna rağmen her fırsatta halk ile iç içe olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ramazan ayı içerisinde ki ziyaretlerini hafta sonu da sürdürdü. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Belediye Başkanı Akdoğan, vatandaşların da tek tek elini sıkarak Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaya olarak şehri gezerek, vatandaşın bayramını kutladı. Belediye Başkanı Akdoğan vatandaşlarla ve esnafla da yakından ilgilenerek, onları dinledi. Esnaf ve vatandaşlar ise hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı her zaman aralarında görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar, çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ayrıca bayram öncesi açılan tezgahlardan alışverişte yaparak esnafa bol kazanç dileğinde bulundu. Çocukları da unutmayan Belediye Başkanı Akdoğan, çocuklara da balon alarak onları sevindirdi.

 

Editör: TE Bilişim