Toplantı öncesinde Niğde Kalesi Kentsel Yenileme Projesini yerinde anlatmak için tarihi Niğde Kalesini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ile incelemede bulunan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir inceleme sonrasında Niğde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Sözlerine Barış Pınarı Operasyonunda görev alan Türk Ordusuna zafer temennileri ile başlayan Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Barış pınarı Harekatı’nda görev alan ordumuza Allah'tan muvaffakiyetler ve zaferler nasip etmesini diliyorum. Ordumuza minnettarız. Bu devlette bu coğrafya da yaşamanın bir bedeli var ve bu bedeli Türkiye olarak her zaman ödemeye hazırız. Bizlerde bu devlet ve toprak bütünlüğümüz uğruna gerekirse hep birlikte 15 Temmuz'da olduğu gibi, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine toplara, tüfeklere, tanklara karşı nasıl bir olduysak şimdi de aynı birlikteliği göstermeye hazırız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Vatanımız için namusumuz, bayrağımız ve ezanımız için canlarını bugüne kadar gözlerini kırpmadan ortaya koyarak Şehitlik ve Gazilik mertebesine ulaşmış herkesi rahmet ve minnetle anıyor şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yapacak Çok İşimiz Var

Toplantıda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek Belediye hizmetlerini anlatan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Yapacak çok işimiz var. Önemli olan bu koltuklarda otururken, bu mevkilerde görev yaparken vatanımıza, milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmak. Onun dışında her şey gelip geçecek. Hizmet yolculuğumuzda, Allah bizleri, bizlere inanarak bu mevkilere taşıyan, hemşehrilerimize, teşkilatımıza ve Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a mahcup etmesin. 1 Nisan'dan itibaren düşündüğüm tek şey var. Tevdi edilen bu görevin biteceği son günü ve nefesimizi vereceğimiz son günü düşünerek, Belediye Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağım. Çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu hizmet yolunda, teşkilatımızın gösterdiği emeklerle bizler bugün buralardayız, iktidar partisiyiz. Vatandaşlarımızın emeği bu konuda çok büyük. Emeği olan herkesten Allah razı olsun. Bizlerde bu AK yolda Hak davada alnımız açık bir şekilde ilerleyeceğiz hizmet edeceğiz” dedi.

Niğde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında teşkilat mensuplarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğini belirterek Belediye Hizmetlerine değinen Başkan Özdemir, yapımı tamamlanan ve devam eden hizmetleri toplantıya katılan teşkilat mensuplarıyla paylaşarak hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, konuşmasına yoğun programlarına rağmen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek son verdi.

AK parti Genel Başkan Yardımcısından Niğde Belediyesine Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Niğde belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı için Niğde’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamında ziyaret ederek çalışmalarında kolaylık ve başarı temennisinde bulundu.

Ziyarette belediye çalışmalarından bahseden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Niğde için yapımını hedeflediği projelerini Genel Başkan Yardımcısı Şahin Usta’ya anlattı.

Niğde’nin tarihi eserlerinin bulunduğu plaketi ziyaret sonrasında takdim eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim