Yerel seçimler hızla yaklaşırken AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.


Niğde'de ikamet eden esnaf ve Çınarlı Köyünün önde gelen isimlerinden Murat Eralp, Cumali Doğu, Mustafa Eroğlu, Etem Birel, Bekir Erdoğan, İsmet Ceylan ve Ali Erdoğan çok sayıda Cınaralı AK Parti'ye katıldı.

AK Parti seçim bürosunda, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katılımıyla düzenlenen törenle Çınarlılar AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan'a katılımlarıyla destek verdi.

Çınarlılar AK Partide

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Çalışmamız tempomuz hızlı bir şekilde devam ediyor. 30 Marttan sonra sizlerle beraber olacağız. Omuz omuza olacağız. Beraber muhabbet edeceğiz. Hep beraber birliğimizden, dirliğimizden güç doğacak. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Aramıza Efendibey Mahallesinden, Bucakçayır bölgemizden kardeşlerimiz geldiler. Murat Eralp, Cumali Doğu, Mustafa Eroğlu, Etem Birel, Bekir Erdoğan, İsmet Ceylan kardeşlerimizle beraber Cınaralı kardeşlerimiz aramıza katıldılar. Gücümüze güç kattılar. Herkese teşekkür ediyorum. Cınaralı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Her gün bu şekilde katılımlarımız olacak. Cınaralılar hep bizimle oldu bu güne kadar bu gün de yeni katılımlar oldu. Belediye Meclisimizde Cınaralıları temsilen Ali Erdoğan kardeşimiz de aramızda kendisine teşekkür ediyorum. Her gün fert fert katılımlar oluyor. Hepsinin başımızın üzerinde yeri var. Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar yer var. Herkese kapımız ve gönlümüz açık. Bu sadece bu gün değil, 30 Marttan sonrada açık olacak. 2019 yılına kadar da gönlümüz açık olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.





Editör: TE Bilişim