AK Partili milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen’in esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ile halk buluşmaları hız kesmeden sürüyor.
 
AK Parti teşkilatlarının da eşlik ettiği gezilerde adaylar artık projeleri ile konuşmaya başladı. Ziyaretlerde halkın yoğun ilgisi ve desteği karşısında oldukça mutlu olan AK Partililer yaklaşan seçimlerde çıkacak sonucun Niğde’nin yüz akı olacağını ifade ettiler. Halkın teveccühünün AK Parti’nin doğru işler yaptığının kanıtı olduğunu ifade eden partililer seçim boyunca da halka yeni müjdeler verecekleri de belirttiler.
 
Kavaklıoğlu: “İstikrar için Niğde’ye büyük görev düşüyor”
AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu seçim gezilerinde vatandaşlara özellikle bu seçimlerin Türkiye için önemini anlattı. Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Yeni dönemde yeni Türkiye’nin çatısı inşa edilecek. 13 Haziran’dan itibaren hummalı bir çalışmaya başlayacağız. Bizler de Niğde için yola çıkarken yeni Türkiye’de ilimizin bir marka şehir olmasını hedefledik. Tek amacımız Niğde’yi hak ettiği yerlere taşımaktı. İnşallah bunu da başaracağız. Ülkemizin ve Niğdemizin ekonomik olarak daha fazla büyümesi ve gelişmesi için istikrar sürmelidir. İstikrarın sürmesi için de Niğde’ye ve Niğdeliye büyük görev düşüyor”.
 
Selvi: “AK Parti demek hizmet demektir”
Ömer Selvi ise şunları söyledi: “Vatandaşlarımız muhalefet ve iktidar partisi arasındaki farkı iyi biliyor. Onun için milletimiz hizmeti yani AK Parti’yi 2 kez iktidara taşıdı. Başbakanımız bu ilk iki dönemin çıraklık ve kalfalık dönemi olduğunu söyledi. Biz çıraklık ve kalfalıktan dahi alnımızın akı ile çıktık. Şimdi ustalık dönemi. Bizler ustalık döneminde Niğde’yi temsil edecek usta vekiller olmak için yola çıktık. Niğdeli vatandaşımız teveccüh eder ev bizleri, üçümüzü birden meclise gönderirse 24. dönemde Niğde büyük kalkınma hamlelerine sahne olacak”.
 
Özegen: “Kazanan Niğde olsun”
Erdoğan Özegen ise şunları ifade etti: “1990 yılından beri kim arasa telefonumuz açıktı. Milletvekili olduğumuz dönemde bizden hizmet isteyene kimsin necisin hangi partidensin diye sormadık. Bizim için aslolan Niğde sevdasıdır. AK Partili biz üç adayı Meclise gönderirseniz kazanan Niğde olacaktır. Bizi ve diğer adayları değerlendirirken oy verirken gönlünüzden geçene bakın, biz ona razıyız. AK Parti’yi millet kurdu, millet iktidara taşıdı, AK Parti milletin partisi. Biz Sayın Başbakan’a 3-0 geleceğiz dedik, bizin yüzümüzü ağartmayın”.
 
 





Editör: TE Bilişim