AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, önceki gün Çamardı ilçesindeydi. Ziyaretlerine Ovacık beldesinden başlayan Kavaklıoğlu, Çamardı Çukurbağ ve Demirkazık köyleri, ilçe merkezi ve Aktaş mahallesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Köylerde vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinleyen Kavaklıoğlu, ayrıca ilçe merkezinde esnaf gezileri ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde yeni sulama yatırımları müjdesi veren Kavaklıoğlu’na vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği görüldü.



Aktaşlıların içme suyu sevinci

Ziyaret edilen Çamardı’ya bağlı Aktaş Mahallesinde ise su sevinci vardı. Bir süredir çektikleri su sorunu önceki gün hayata geçirilen yeni su hattı projesi ile çözüme kavuştu. Mahalle sakinleri temiz içme suyuna kavuşmalarına destek veren AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na teşekkür ederek yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Çukurbağ köyünde de vatandaşlarla oldukça zaman geçiren Kavaklıoğlu, bazı sorunlara ilişkin anında görüşmeler gerçekleştirdi. AK Partililer Çamardı programında teşkilat mensuplarının yanı sıra köy muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bir iftar programı vardı. Samimi bir ortamda geçen iftarın ardından muhtarlar ve milletvekilleri sohbet etme ve sorunlarını aktarma fırsatı buldular.

İlçe programında Milletvekili Kavaklıoğlu’na AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Çamardı İlçe Başkanı Gafur Karaca, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. Bayram öncesi ziyaret ederek hemhal oldukları vatandaşların sorunlarını çözmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Kavaklıoğlu, KOP kapsamında olsun diğer merkezi kaynakları kullanarak hayata geçirilecek sulama projeleri olsun önemli yatırımların müjdesini verdi. Vatandaşlar da Çamardı ilçesinin son dönemde aldığı yatırımlardan duydukları memnuniyeti belirtti.




 


Editör: TE Bilişim