AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Niğde’ye Diş  Hekimliği Fakültesi’nin kurulacağını bildirdi.


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne Diş Hekimliği Fakültesi kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazetede yayınlandı.  


Yeni Diş Hekimliği fakültesinin kurulmasının hem Üniversitenin hem de Niğde’nin  büyümesine katkı sağlayacağını ifade eden  Milletvekilleri Ergun ve Gültekin: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı 10/11/2019 tarihli 1173 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Niğde’mize Diş Fakültesi kurulmasına karar verilmiştir.  Donanımlı bir ortamda, yetkin ve yetişmiş kadrolarla en üst düzeyde eğitim, araştırma ve bilimsel faaliyetlerin yürütüleceği Diş Hekimliği Fakültemizin hem Üniversitemize, hem de Niğde’mize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni Diş Hekimliği fakültesinin kurulmasının hem Üniversitenin hem de Niğde’nin  büyümesine katkı sağlayacaktır” dediler.

Editör: TE Bilişim