AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, TBMM’nin tatil olduğu ve Ramazan ayının ilk günlerinin yaşandığı şu günlerde Niğde ve ilçelerini karış karış gezmeye devam ediyor. AK Partili vekiller önceki gün de hem seçimde verilen desteğe teşekkür etmek hem vatandaşların Ramazanlarını tebrik etmek hem de sorunları dinlemek amacıyla Niğde ve Çiftlik ilçesine bağlı belde ve köylerde bazı ziyaret ve temaslarda bulundular.
Vekiller iftarlarını Gölcük’te açtı
Kavaklıoğlu ve Selvi, Hasaköy, Tırhan, Alay, Kiledere, Yeşilgölcük, Ağcaşar, Kömürcü ve Bağlama beldesinde köy kahvelerini, esnafları, tarlada çalışan işçileri ziyaret ederek kendilerinden beklentilerini dinlediler. Vekiller zaman zaman kendilerine iletilen sorunlarla ilgili de anında müdahalelerde bulundular ve ilgili kamu kurumları konuyla ilgili bilgilendirerek zamanında işlemlerin gerçekleştirilmesini istediler. Bunlar arasında Hasaköy’ün kanalizasyon sorunu ve Kömürcü köyünün okul meselesi de vardı. Vekiller iftarlarını ise Gölcük’te açtılar ayrıca Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelere hane ziyaretleri yaptılar.
Kavaklıoğlu Kömürcülülerle dama oynadı
Vekiller Kömürcü Köyü’nde de yoğun bir ilgi ile karşılandı. Köylüler vekillere okul ve içme suyu konusunda isteklerini iletme fırsatı bulurken Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Kömürcü Köyünde bir köylü ile dama oynadı. Yarıda kesilen oyunun galibi Kömürcü Köyü sakini olurken ileriki ziyarette oyunun devamı gerçekleştirilecek. Kavaklıoğlu ve Selvi Kiledere beldesinde de tarlalarda çalışanları ziyaret ettiler. Çiftlilerin sorunlarını dinleyen vekiller, duyarlı olacakları mesajını da verdiler. Vekillerin iftar sonrası duraklarının başında ise köy kahveleri geliyordu.
AK Partili vekillerin ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin Mecliste yasama faaliyetleri başlayana dek süreceği ve Niğde’yi karış karış gezmeye devam edecekleri de bildirildi.
Editör: TE Bilişim