Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Ulukışla’da Seçmen Listesine 1300 Kişi eklendi İddiasına sosyal medya hesabından paylaştığı video ile cevap verdi.

VİDEO SAYFANIN ALTINDA

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in Ulukışla’nın nüfusunun 5 bin 800 olmasına rağmen, seçmen sayısının neredeyse nüfusu bile geçmesinin nedenini soran ve Ulukışla’da Seçmen Listesine 1300 Kişi eklendi İddiasına Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu sosyal medya hesabından paylaştığı video ile cevap verdi.

Uğurlu ,“2014 yılında ben göreve geldiğimde Ulukışla’mızın nüfusu 4 bin 800’dü. Biz yapmış olduğumuz hizmetlerle ve hizmetlerdeki en önemli projemiz olan yaylacı turizmini geliştirmek amacıyla Ulukışlalılara yayla konutları yapılması noktasında vermiş olduğumuz desteklerle yaklaşık 2 bine yakın konut yapıldı. Bunun içerisinde 1’inci ve ikinci etap TOKİ’de dahil olmak üzere. Yıllara bakıldığında 2014 yılı, 2015 yılı,  2016 yılı, 2017 yılı ve  2018 yılında nasıl bir sonuç çıkacağını TÜİK tarafından açıklanacak. Nüfusumuzun hızla arttığını Ulukışla’nın göç veren ilçe değil de göç alan ilçe haline geldiğini yakınen göreceksiniz. Gerçeklerden uzak Ulukışla’nın  kalkınmasına gelişmesine ve büyümesine karşı duran yıllardır Ulukışla’yı  bu noktaya getiren zihniyetin temsilcileri Ulukışla ile ilgili olumsuz kamuoyunu yanıltan bilgiler vermektedir. Kesinlikle yalandır. Biz Ulukışla halkını köylüsü şehirlisi yaylacısı Ulukışla da yaşayan insanlar olarak görüyoruz. Sen şucusun sen bucusun sen köylüsün sen yaylacısın değil bu şehre yaşayan bu şehirde kalan be şehrin derdini bilen çilesini çeken insanlarla Ulukışla’yı yönetmeye devam edeceğiz”  
 


ÖMER FETHİ GÜRER NE İDDİA ETMİŞTİ. MANŞETE TIKLAYIN


  
Editör: TE Bilişim