Niğde’de Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilere kırtasiye yardımında bulundular. 

Öğrencilere yardım yapan Ak Parti Niğde Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilerin her biriyle bizzat görüşüp, onlarla sohbet etti.

Ak Parti Niğde Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Özdemir, Çocuklar ülkemizin geleceği, teminatıdır ve onların her anlamda daha donanımlı yetişmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Özdemir, “Halkın bizleri çok samimi karşılamasının yanında bol bol tebrik de aldık. Hem vatandaşımızla iç içe olmanın verdiği mutluluk hem de çocuklarla olan muhabbetimiz çok hoştu. Çocuklar ülkemizin geleceği, teminatı. Onların her anlamda daha donanımlı yetişmesi tek temennimizdir. Sağlam bir gelecek, çocuklarımıza şimdiden verdiğimiz eğitimle orantılıdır. Bizler birçok alanda hizmetler yürütüyoruz, bugünde çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk. Eğitimde farklı çalışmalarımız bundan sonrada sürecek’’ dedi.



Editör: TE Bilişim