AK Parti Niğde Gençlik Kolları ve Üniversite birimi üyesi gençler Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Yaşlıları önemsediklerini belirten partili gençler düzenli olarak huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini, hayır dualarını almak istediklerini söylediler.


Ziyarette, Huzurevinin misafirleriyle sohbet eden gençler, yaşlıların anılarını ve tecrübelerini dinlediler.


AK Parti Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek, yaptığı açıklamada, 'AK Parti Gençlik Kolları olarak sadece siyaset değil, sosyal ve kültürel her çalışmanın içerisinde yer alıyoruz. Bu kapsamda çeşitli kurum ve kuruşlara ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün de huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik, ellerini öptük. Hayır dualarını aldık. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Sadece özel günlerde değil, her fırsatta yanlarında olduğumuzu ziyaretlerimizle göstereceğiz" dedi.


Üniversite Birim Sorumlusu Gürkan Atlı ise, ‘Küçüklere merhamet etmeyen, büyüklere saygı göstermeyen bizden değildir." diyen Peygamber Efendimiz S.A.V.’in izinde bir AK Gençlik olarak, her zaman hatırladığımız yaşlılarımızı ziyaret ettik. Programımız dahilinde burada kalan büyüklerimize ufakta olsa hazırladığımız hediyeleri verdikten sonra birçoğuyla sıcak, samimi bir sohbet etme ve sıkıntılarını dinleme imkanı bulduk. Günün sonunda büyüklerimizin ellerini öperek ve hayır dualarını alarak huzurevinden ayrılırken duygusal anlar yaşadık. Burada kalan yaşlılarımız her geldiğimizde bizi evlatları, torunları gibi karşılamakta aynı sevgiyle bizleri bağırlarına basmaktadır. Burada kalan yaşlılarımıza bize gösterdiği sevgiden ve çalışanlarının yardımlarından dolayı hepsine teşekkür ederiz’ diye konuştu.







Editör: TE Bilişim