AK Partili adaylar önceki gün Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği seçim gezisinde esnafın nabzını tuttular.
 
Pazartesi pazarı esnafını ve eski terminal civarındaki esnafları ziyaret eden AK Partililer, seçim gezilerinde vatandaşların görüşleri ve sorunları hakkında da kanaat sahibi olmaya çalıştılar. Vatandaşlar da merkezi idarede üst düzey bürokratlık deneyiminin de sayesinde Alpaslan Kavaklıoğlu’nun Niğde için Ankara merkezli kaynakları açık tutarak, Ömer Selvi için ise genç ve dinamik yapısıyla Niğde’nin geleceğine dair adımları atarak birer fırsat olacağını ifade ettiler.
 
“Niğde’nin geleceği öncelikli olacak”
 
Adaylar ziyaret ve sohbetlerinde ‘yeni dönemde nasıl bir Niğde?’ sorusuna da cevap aradılar. Niğde’nin geleceğine dair yol haritasını vatandaşların düşüncelerini alarak şekillendireceklerini belirten Kavaklıoğlu, “artık kısa vadede sonuç veren projeler değil gelecek öngörüsüne sahip dev adımlar atma zamanıdır” dedi. Ömer Selvi ise ustalık döneminde usta vekiller olarak Türkiye’nin 2023 vizyonunu gerçekleştireceklerini bunu yaparken de Niğde’nin kalkınması için yerel ölçekli hamleleri öncelik kabul edeceklerini belirtti.
 
 



Editör: TE Bilişim