Çoğunluğu Bor’dan oluşan Ak Parti heyeti Başbakan Davutoğlu’nun konuştuğu grup toplantısına katıldı. 


 Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Belediye Meclis Üyeleri, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Kemerhisar Belde Başkanı Yusuf Kurt, Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz,  Bor İl Genel Meclis Üyeleri Ankara’da grup toplantısına katılarak Başbakan ve Bakanlarla görüşmelerde bulundular.

Ak Parti teşkilatı önce Ak Parti’nin TBMM’deki  Grup Toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye gündemiyle alakalı önemli konulara değindiği konuşmasını dinledikten sonra, Başbakan’la biraraya geldiler.

BAŞBAKAN’LA GÖRÜŞTÜ
Başbakan Davutoğlu ile kısa bir görüşme yapan Ak Parti il Başkanı Emrah Özdemir, Niğde’nin sorunları ve teşkilatın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Özdemir’e çalışmalarında başarı dileklerini ileten Başbakan Davutoğlu Niğde halkına özel selamlarını iletti.

AKKAYA SORUNU BAKANA İLETİLDİ
 
Daha sonra heyet halinde bakanlarla görüşmelere geçtiler. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile biraraya gelen Ak Parti Teşkilatı, özellikle Niğde’nin büyük sorunu Akkaya Barajında yaşanan sıkıntıları ve arıtmanın eksiklerini ilettiler.  Konu hakkında bakandan destek talebinde bulunuldu . Veysel Eroğlu, bu konuda gereken çalışmaların yapılacağını ve konunun takipçisini olacağını ifade etti. Ulukışla’nın içme suyu ve gölet konusundaki sorunlarının çözümü için söz alan Ak Parti heyeti  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’la da görüşmede bulundu. 
 
DESTEKTEN DOLAYI BAKAN’A TEŞEKKÜR
 
Niğde Üniversitesine yılsonunda gönderilen maddi destekten dolayı teşekkürlerini ileten İl Başkanı Özdemir, Niğde’nin ihtiyaçları hakkında bilgiler aktardı. En kısa zamanda Niğde’ye geleceğini ifade eden Bakan Işık Niğde’nin ihtiyaç ve taleplerine çözüm bulacaklarını ifade ederek  Ak Parti teşkilatına çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
 
Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nu da makamında ziyaret eden heyet diğer bakanlarla kısa görüşmeler yaptı ve  Ankara’dan birçok konuda destek sözü alarak ayrıldılar.
 
Editör: TE Bilişim