Emrah Özdemir Ömer Selvi'ye Yapılan Çirkin Salıdırıyla İlgili Açıklama Yaptı

Açıklamada : 

 06.03.2013 tarihinde vuku bulan üzücü hadise ile ilgili  Ak Parti İl Başkanlığı olarak kamuoyunu bilgilendirmek ihtiyacı hasıl olmuştur.


Öncelikle bir süredir gerçek dışı beyanlarda bulunarak rahatsız  edici konuşmalar yapan ve rahatsız edici davranışlarda bulunan  şahıs N.Ü. ile ilgili yasal sürecin başladığını ifade ediyoruz.
Malum medya kuruluşlarının sebep olduğu bilgi kirliliğini bertaraf etmek ve kamuoyunun doğruları öğrenme hakkını kendilerine iade etmek maksadıyla  söz konusu üzücü hadisenin yalnızca bir darp girişiminden ibaret olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Kalkınan,  gelişen Niğde’miz için fedakarca çalışan Milletvekilimize yapılan bu saldırıyı çarpıtarak yalan haber olarak servis eden bazı medya kuruluşlarını, kendi sosyal paylaşım sayfalarından gerçeklerle asla bağdaşmayacak şekilde kamuoyunu yanıltmaya çalışan ve hatta bununla da kalmayıp paylaşımı tasvip eden yorumlarda bulunan şahısları hemşehrilerimizin takdirine sunuyoruz.


Bu vesile ile 2011 Genel seçimlerinden bu yana görevini başarıyla yürüten Milletvekilimiz Dr. Ömer Selvi’ye yapılan  melun saldırıyı esef ve şiddetle kınıyor, Saygıdeğer  Milletvekilimizi  hedef alan bu melun saldırıyı gerçekleştiren şahısla ilgili gerekli yasal işlemlerin yapıldığını ve yasal sürecin devam ettiğini kamuoyunun bilgisine sunuyor ve yine bu hadise üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan güruhları da kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz.'dedi



Editör: TE Bilişim