Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Faruk Akdoğan'ın olduğu öğrenildi.
Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adaylığı için aralarında Faruk Akdoğan'ında olduğu 13 isim aday adayı olmuştu. 

Edindiğimiz bilgiye göre;  Ak Parti'den Niğde Belediye Başkanı adayı olarak halen Niğde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Faruk Akdoğan'ın belirlendiği öğrenildi. 
Faruk Akdoğan'ın ismi yarın (Perşembe) günü  İstanbul'da yapılacak toplantıda açıklanması bekleniyor...

Niğde siyaseteninin nabzı BORHABER.NET'de atıyor... İlk haberleri her zaman bizden alın...


2. Güncelleme 15:00


Başbakan Recep Tayip Erdoğan, 5 Aralık Perşembe günü Haliç Kongre Merkezinde Belediye Başkan adaylarını açıklayacak. Açıklanacak iller arasında yerini alan Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı Niğde adayı olarak seçti.


Göreve tekrar layık görülen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "5 yıla yakın bir süredir Niğde Belediye Başkanlığı görevini yapıyorum. En iyi şekilde görevimizi yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştık. Bu günlere kadar geldik. Özellikle Belediye Başkanlığı olarak 5 yıl içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlerin neticesi olarak Genel Merkezimizin yaptığı değerlendirme, Genel Başkan Yardımcılarımızın yaptığı değerlendirme, Belediyemizin Genel Merkeze göndermiş olduğu performans raporlarının sonuçları ve teşkilatlarımızın tüm kademelerinin raporları bizim yeniden aday olmamız noktasında temayül ve Genel Merkezimizin de Niğde'de yaptığı anketlerde de Belediye Başkanlığının başarılı olmuş olması ortaya çıkınca 2009 yılındaki irade aynı şekilde yine iradesini ortaya koyarak İl Başkanımız Emrah Özdemir'i Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem'in aramasıyla Niğde Belediye Başkanı olarak yeniden bizimle seçimlere gideceğini Genel Merkezimiz teşkilatımıza bildirmiş durumda" şeklinde konuştu.

Hizmet etmek sorumluluk ister

Görevimizin kutsallığının farkındayız diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Belediye Başkanlığı çok önemli bir görev. Sorumluluk isteyen mesuliyeti olan bir görev. Bu kararla yeniden adaylık süreci sonrasında seçimi kaybetme seçeneği düşüncelerimizde hiç yok. Niğde'ye 5 yıl daha hizmet etmek sorumluluk ister. Yine görevimizi geçmişteki ciddiyetimiz içerisinde devam ettireceğiz. Çalışacağız Niğde'mize hizmet edeceğiz" dedi.


Yolumuza hep birlikte devam edeceğiz

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Herkes heyecanlı herkes bir bekleyiş içerisindeydi son iki aydır. Bizimle birlikte 13 tane Niğde'de aday adayı olmuş arkadaşımızla yarış içerisindeydik. Centilmence bir yarış sürdürdük. Diğer aday adayı olmuş arkadaşlarımızı da centilmenliklerinden dolayı kutluyorum tebrik ediyorum. Onlar bizim kardeşlerimiz yine kardeşlerimiz olmaya devam edecekler. Birlik beraberlik içerisinde seçim kampanyasını tamamladıktan sonra yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Niğde için hizmete hep birlikte devam edeceğiz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Belediye 24 saat esasına göre hizmet veren bir kurum hizmetlerimizi aksatmadan hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Cenab-ı Hak bizleri kardeşlerimize ve partimize karşı mahcup etmesin inşallah. Bu süreçte bize destek veren Belediye Meclis üyelerimize, Belediye çalışanlarımıza, teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Teşkilatımız fert fert büyük çoğunlukla bize destek verdiler. Kamuoyu bize destek verdi. Sonuç olarak ipi göğüsleyen taraf biz olduk. Bize destek veren tüm Niğdeli hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Herkes şunu iyi bilsin Niğde bir tane. Birimiz hepimiz hepimizde Niğde için bir olacağız" dedi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK AKDOĞAN'I AÇIKLIYOR Haberimiz İçin Manşete Tıklayın





Editör: TE Bilişim