AK Parti Niğde İlçe Başkanı Latif Güngör kutlu doğum haftası dolayısıyla haftanın önemini belirten ve kardeşlik hukuku ile ilgili bir mesaj yayınladı

Peygamberimizin güzel ahlakının, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek bakımından en önemli kaynak olduğunu vurgulayan Başkan Güngör, ’'Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Peygamber Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya teşvik etmiştir" dedi.


Başkan Güngör, "Peygamber efendimizi anmakta asıl gaye; getirmiş olduğu yüce ahlak prensiplerini hatırlamak ve bu hususlarda kendi uyma azmimizi tazelemektir. 
Bütün insanlığa kucak açan ve milletçe dayanışma ve bütünleşmeyi amaç edinerek Hz. Peygamber’i daha iyi tanımak, tanıtmak, anlamak ve anlatmak, toplumda peyamber sevgisini yaymak, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek, bu vesile ile toplumu din konusunda aydınlatıcı, İslam Dini’nin ve Hz. Peygamber’in ahlak kurallarını tanıtıcı çalışmalar yapılması, amacıyla 14-20 Nisan tarihleri arası kutlamakta olduğumuz ‘Kutlu Doğum Haftası’nın tüm müminlere hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. 



Editör: TE Bilişim