Ak Parti Niğde Teşkilatı geleneksel hale getirdiği İftar yemeğinde partililerle buluştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Haluk İpek'in yanı sıra  Ak Parti Eski Milletvekillerinden Muharrem Selamoğlu, Erdoğan Özegen,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, bir çok ilçe, belde belediye başkanları  ve partililer katıldı. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftar yemeğinde İl Başkanı Emrah Özdemir katılımcılara teşekkür ederek, “Ramazan ayının rahmet ikliminde bir arada olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Genel Sekreter Haluk İpek önemli konulara değindi.

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'la MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yan yana. Bütün bunları hangi güç hangi irade yan yana getiriyor bilmiyorum" dedi.



"Torba Kanun Tasarısı" çıkmasıyla Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlere avantajlı gireceği düşüncesinin olduğunu belirten İpek, "O nedenle bu kanun çıkmasın milletin de işine yaramasın diye sürekli yoklama istiyorlar. O yüzden bugün milletvekilleri buraya katılamadılar ama ne olursa olsun yola çıktığımız 12 yıldan beri, tüm engelleri aşarak geldik. Bu kanunu da çıkarıp bayrama gideceğiz. Çünkü birçok insan bu kanunu bekliyor, içinde halk, esnaf ve Soma mağdurları için birçok haklar var" ifadelerini kullandı.



İTTİFAKIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTI



30 Mart yerel seçimlerinde bütün partilerin hepsinin mağlup olduğunu belirten İpek, şimdi de muhalefetin ittifakın en büyüğünü yaptığını kaydetti. Muhalefeti hangi gücün hangi iradenin yan yana getirdiğini bilmediğini vurgulayan İpek, "Bütün 5 benzemezleri, 6 benzemezleri bir araya getirdiler ama nasıl getirdiler? Ben de anlamadım. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'la MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yan yana. Bütün bunları hangi güç hangi irade yan yana getiriyor bilmiyorum ama birileri yan yana gelecek oturacaksınız ve o fotoğraf karesinde bir araya geleceksiniz diyorlar, neden? Çünkü Ortadoğu'nun bütün mazlum milletlerin umut bağladığı, bu milletlerin Türkiye'nin lideri dediği Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinden korkuyor, onun için bir araya geliyorlar ama yine yenilecekler. Kime yenilecekler, millete yenilecekler" dedi.



"OSMANLI TOPRAKLARINDA KAN AKIYOR"



Geçmişte huzur dolu, bütün insanların huzur içerisinde yaşadığı yerlerin şu an kan gölüne çevrildiğine işaret eden İpek, bütün dünyanın bu duruma seyirci kaldığını ifade etti.



İpek, Türkiye'nin bu coğrafyada yeniden lider olması gerektiği belirterek, "Bütün dünyaya şunu söylemek istiyorum. Batı katillerini seçiyor. Eğer bir katil kendinin birlikte olduğu katil değilse ona düşmanlık gösteriyor. Ona insan hakları bildirgesini gösteriyor ve ona insan haklarını çok biliyormuş gibi davranıyor ama katil kendinden biriyse ona hiç sesini çıkarmıyor. Bugün İsrail'e çıkarmadığı gibi ama ne olursa olsun sonunda hak yerini bulacak ve bu zulümlerin tamamı sona erecek ama bunun için Türkiye'nin çok çok güçlü olması gerekir" diye konuştu.












Editör: TE Bilişim