Düzenlenen ziyaretlerde çok verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan İl Başkanı Kılıç; Genel Merkezimizde gerçekleşen kongrelerimizden sonra yeni görevlerine başlayan Kadın Kolları Başkanımızı ve Gençlik Kolları Başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaret de 2023 ve 2053 vizyonlarımızı, gelecek seçimlerde yapacağımız çalışmaları konuştuk. AK Parti ailesi olarak hedeflerimize durmadan, yorulmadan tüm teşkilatımızla birlikte Niğde’miz adına tüm gayretimizle çalışacağımızın sözünü verdik.’’ şeklinde konuştu.

Daha sonra Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşmelerine devam eden heyet, Niğde’de devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişare de bulundu. Projeler hakkında bire bir görüşme sağlayan heyet Bakanların Niğde’ye gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

YILLARDIR BEKLEYEN ARSA NİHAYET

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ise ziyaretler ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  AK Parti heyeti olarak Niğde’miz için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar ile biraraya geldik. Uzun zamandır bire bir takip ettiğimiz Bor ilçemizde Yeni Mahalle’de bulunan MSB’ye ait arsanın Bor Belediyemize tahsisini gerçekleştirdik. Belediyemiz güzel projeler ile halkımızın hizmetine sunacak. Bizlere gösterdiği yakın alakadan dolayı teşekkür ediyoruz." denildi. 

ALPASLAN KAVAKLIOĞLU NİĞDE'Yİ UNUTTU... NİĞDE ALPASLAN KAVAKLIOĞLU'NU

Savunma Bakanlığı ziyaretinde Savunma Bakan Yardımcısı Ak Parti Eski Milletvekili ve halen Savunma Bakan Yardımcısı olan Alpaslan Kavaklıoğlu'nun karede olmaması ise dikkat çekti. Niğde heyeti 16 ve 17 Mart 2021 günlerinde Ankara'da temas halindelerdi. Alpaslan Kavaklıoğlu ise 18 Mart Şehitleri Anma Gününde Çanakkale'de törenlere katıldı. 

Editör: TE Bilişim