Niğde’de 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti'den adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi için  temayül yoklaması geçtiğimiz gün Hüdavent Hatun düğün salonunda gerçekleştirildi.

982 delege temayül yoklamasında 24 milletvekili aday adayında 22’si  için oy kullandı. Mevcut Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen’in ise Temayül yoklamasında yer almadı.  

Temayül yoklamasından önce konuşma yapan Bolu Ak Parti Milletvekili Ali Er Coşkun: “Ak Parti davasında ben de varım diyerek aday adayı olan değerli kardeşlerimize başarılar temenni ediyorum. Ne kadar önemli bir süreçten geçtiğimizi hepimiz biliyoruz.24 Haziran’da gerçekleşecek ve yeni sistemin başlangıcı olacak olan seçimler ülkemiz için milletimiz için gönül coğrafyamız için, ümidini Türkiye’ye Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a bağlamış coğrafyamız için çok büyük önem arz ediyor. Hepimiz ne olduğunu neler olduğunun farkındayız dolayısıyla bu davaya gönül vermiş Ak Parti’nin neferleri hepimize düşen birliğimizi beraberliğimizi en üst seviyede gerçekleştirmek” dedi.

Konuşmanın ardından Temayüle il ve ilçe teşkilatlarının ana kademeleri, kadın ve gençlik kollarının asil yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, daha önce görev yapmış aday olmayan il başkanları ve milletvekilleri, disiplin kurulu ve demokrasi hakem kurulu üyeleri oy kullanmaya başladı.

22 Milletvekili aday adayı için kullanılan oylar Bolu Ak Parti Milletvekili Ali Er Coşkun tarafından alınarak değerlendirilmek üzere Ak Parti Genel Merkezi’ne götürülecek.
 
 
Editör: TE Bilişim