Ak Parti’de kutlama ve tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başta Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin olmak üzere, bir çok ilçe ve belde belediye başkanlarına çeşitli kurum ve kuruluşlardan ziyaretler gerçekleşti.



Haber: Burcu ÇOPUR


Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen belde belediye başkanlarını ziyaret ederek önümüzdeki dönemde de desteklerinin süreceğini belirtti.

 

Niğde Baro’sundan hayırlı olsun ziyareti

Vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları da Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ziyaretlerini sürdürüyor.  Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek ve yönetimi, Kızılay Niğde Şube Başkanı Uğur Sayın ve yönetiminin yanı sıra, Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Fırat Ensari başkanlığında yönetim olarak, Şoförler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa ve yönetimi, Halk Sağlığı Müdürü Bilgehan Öztürk, Niğde Sevgi Evleri öğretmen ve öğrencileri, 23 Nisan Havacılar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Niğde Pınar Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Aslanbaş ve öğrenci yurdu yönetimi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulundular.


Niğde Pınar Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Aslanbaş, Aybarlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aybar, Akın Ticaret Bilal Akpınar, Necmi Dimeci, Mehmet Aksoy, Harun Özyıldız, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamdi Aruk ve MHP Eski Meclis Üyesi Servet Yüksel'in gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareti için Pınar Öğrenci Yurdu Yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. 

 

AK Parti İl Teşkilatından Belediye Başkanı Akdoğan'a Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı tam kadro ziyaret eden Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve AK Parti İl Yönetimi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a başarılarının devamını dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Seçim sürecinde başarılı ve azimli bir şekilde çalışan teşkilatımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Niğde'mize ve partimize layık olmaya çalışacağız. Teşkilatımızın ve hemşerilerimizin başını öne eğdirmeden anlımızın akı ile Niğde'mize hizmet edeceğiz. Hep birlikte daha iyi bir gelecek için çalışıp Niğde'mizi marka şehir olma yolunda her geçen gün bir adım daha ileri taşıyacağız" dedi

 

Melendizliler Topluluğu olarak çok sayıda kişi ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret eden Oktay Gündoğdu ikinci dönemin hayırlı olmasını diledi.

Her gün yoğun bir şekilde devam eden hayırlı olsun ziyaretleri ile başkanlık makamı dolup taşıyor. Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kapımız herkese açık diyerek hizmetlerin kesintisiz devam ettiğini bir yandan da vatandaşla buluşmayı sürdürdüğünü ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Hemşerilerime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Melendizlileri her zaman yanımızda hissettik. Düzenledikleri programlara davet ederek bizleri onurlandırdılar. Niğde Belediye Başkanı olarak herkesi kucaklıyor, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çok sayıda kişi ile hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiren Oktay Gündoğdu; "Melendizliler Topluluğu olarak Belediye Başkanımızın seçilmesinden mutluyuz. Melendizliler topluluğu olarak her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Her zaman Niğde yararına yapılacak hayırlı işlerin yanında gönüllü olarak olacağız. Niğde Belediye Başkanımızın Niğde için yaptığı hizmetler ortada. Bunun karşılığı olarak da ikinci döneminde de hizmet etmeyi sürdürüyor. Belediye Başkanımızın ikinci dönemi Niğde'mize hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim