Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Niğde Bölge koordinatörü  Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım , hafta sonu seçim süreciyle alakalı Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve İl Yerel Yönetimler Başkanı Ali Dede Tekin eşliğinde yapılan temaslarda bulundu.


Niğde il yönetimi, Bor ilçe yönetimi, Altunhisar ilçe yönetimi, Niğde İl Belediye Ak Parti Grubu, Bor ilçe Belediyesi Ak Parti Grubu, Altunhisar ilçesi Belediye Ak parti Grubu yönetimleriyle biraraya geldi  ve seçim süreciyle alakalı önemli değerlendirmeler ve fikir alışverişinde bulunuldu. 


Niğde’de ilk önce İl Yönetimiyle özel bir toplantı yapan H.Hami Yıldırım daha sonra Belediye Meclis Grubuyla bir toplantı yaptı .


Niğde il belediye grubunda yaptığı değerlendirmelerde, belediyenin 4 yıllık çalışmalarını Belediye Başkanından dinledi. Seçimlerde taahhüt edilipte yapılamayan hizmetler varmı diye araştırdığında , taahhütlerin yerine getirildiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Genel merkez olarakta, Belediyenin projeleri ve yapılması gerekenler hakkında destek vereceklerini bahsederek, başta Belediye Başkanı olmak üzere Belediye Meclis üyeleri ve çalışanlarına başarılar diledi.

Bor’da yaptığı ziyarette ise;

Bor Belediyesinin de seçim taahhütlerinin yerine getirdiğini,  Ak Belediyeciliğin Bor da da kendisini hissettirdiğini, projeler hakkında Bor’un da destekleneceğini söyledi.

Altunhisar ziyaretinde ise;

Aynı şekilde Niğde ve Bor gibi taahhütlerin yerine getirildiğini, bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretlerden sonra bir değerlendirme yapan Hami Yıldırım şu ifadelere yer verdi;

"Bizim bu yapmış olduğumuz ziyaret, bütün illerde yürüttüğümüz, devam ettiğimiz programın bir parçasıdır. Belediyelerimizi, teşkilatlarımızla birlikte ziyaret ediyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde görme ve değerlendirme imkanımız oluyor. Niğde, Bor, Altunhisar Belediye Başkanlarımızın, meclis üyelerimizin teşkilatımızın bir arada çalışmalarının değerlendirmelerini yapıyoruz ve önümüzdeki dönem çalışmalarımızı ne şekilde geliştirebiliriz, bunların istişaresini yapıyoruz, diğer ilçelerimizi de ileriki dönemlerde ziyaret edeceğiz" dedi.

2014 yerel seçimlerin önemine değinen Yıldırım, Ak Partiyi en iyi temsil edecek adayların belirlenmesi noktasında önemli değerlendirmelerde bulundu.Genel Merkezimiz çok sıkı bir şekilde çalışma yaparak, 2023 vizyonuna uygun yapının oluşması için, halkımızın, teşkilatlarımızın görüşleri doğrultusunda partimizi en iyi temsil edecek kişilerin görev alması gerektiğini ifade etti.






 

Editör: TE Bilişim