Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, hafta sonları da hemşerilerinin yanında olmaya devam ediyor. Kavaklıoğlu ve Selvi’nin önceki günkü programları da oldukça yoğundu. Milletvekillerinin ilk günkü mesaisinde Polisevinde Emniyet Müdürlüğünün davetlisi olarak Şırnak’tan gelen ortaokul öğrencileriyle kahvaltı, Kadın Kollarının tertiplediği Anneler Günü programı, OSB’nin 10. Olağan Genel Kurulu, Niğde Üniversitesi Bahar Şenliklerinin açılış törenlerinin yanı sıra il merkezinde esnaf ziyaretleri ve Terminal ziyareti vardı. Ayrıca düğün davetlerine de iştirak etmeyi ihmal etmediler ve bazı istişare toplantılarına katıldılar.

 

Hizmetin rotası sorun çözmeye ve insana odaklı

Milletvekillerinin programlarına AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı ve Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. AK Parti’de teşkilat ve vekiller deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor.

 

Kongreleri tamamlayan AK Partililerin tüm teşkilatlarının güç birliği halinde olduğu gözlemlenirken vatandaşlarla iç içe ve iletişim kanalları sonuna kadar açık bir yapıya kavuşan teşkilatların kurumsal açıdan etkin bir yönetim döneminin sayfasını açmış olduğu ifade ediliyor. Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi, gerek yerel yönetimler gerekse de teşkilatların milletin çizdiği yolda hizmetin rotasından sapmadan sorun ve insan odaklı çalışmalara daha da hız verileceğini ifade ediyorlar. 

Editör: TE Bilişim