Ak Parti Niğde İl ve Merkez İlçe Yönetimleri, Milletvekillerini TBMM’de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve yönetimleri, Salı ve Çarşamba günleri TBMM’de Milletvekili Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
24 Haziran seçimlerinden sonra Mecliste Niğde’yi temsil eden Milletvekillerinin çalışmalara başladığını ifade eden İl Başkanı Mahmut Peşin, ziyaret hakkında şu açıklamalarda bulundu;

‘’24 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımızın oyu ile seçilen ve ilimizi temsil etmek üzere TBMM’de çalışmalarına başlayan Milletvekillerimiz Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlimize yapılacak yatırımlar, devam eden projeler, ihtiyaçları gibi birçok konuda istişarede bulunduk. Milletvekillerimizin üzerinde büyük bir sorumluluk var. Bunun bilincindeler. Yeni Yönetim Sistemi ile birlikte çok daha önemli bir vazifeyi devraldılar. Teşkilatımız ile koordineli çalışarak, ilimizin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için çalışmalara başladılar. Meclis çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum’’ dedi.

Daha sonra Ak Parti Genel Merkez’i ziyaret eden teşkilat mensupları burada da görüşmeler gerçekleştirdiler. Peşin; ‘’Ak Parti Genel Merkez’de Teşkilat Başkanımız sayın Mustafa Ataş ile bir araya geldik. 24 Haziran seçim sonuçlarını ve önümüzdeki Belediye Seçimleri hakkında istişarelerde bulunduk. İlimizden 2 Milletvekili çıkararak mevcudu korumamız ve Türkiye’de alınan oy ortalamasının üstünde bir başarı elde ettiğimiz için taktir ve teşekkürlerini ilettiler. Belediye Başkanlığı seçimlerinde de başarı elde etmek için teşkilat olarak büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ‘’ dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim