Ak Parti her mahallede, köyde, kasabada, ilçede büyük kalabalıkla miting yapan tek parti.

FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

Niğde merkez mahallelerinde tek miting yapan parti olması ve bu mitinglerde büyük bir kalabalığın toplanması dikkat çekiyor.

Ak Parti’nin mitinglerinde en çok öne çıkan konular Eski Türkiye ile Yeni Türkiye kıyası.

Ak Parti Niğde Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Yaşar Ataç her konuşmalarında eski Türkiye konusuna vurgu yapıyor.

Ak Parti’den önce koalisyon hükümetlerinin Türkiye’yi iflasın eşiğine getirdiğini, ülkeyi ilerlemek yerine sürekli geriye götürdüğünü, batıdan medet uman zayıf bir ülke konumuna getirdiklerini, Ak Parti’nin 2002’den sonra Türkiye’yi sürekli yükselen, büyüyen ve güçlenen bir konuma getirdiklerinden bahsediliyor.

Ak Parti dün Selçuk ve İnönü Mahallelerinde 2 büyük miting gerçekleştirdi. Ardından Ak Parti’de şimdiye kadar görev alan birçok teşkilat mensubu ile yemekli toplantıda buluştu ve her akşam şölen havasına dönen Seçim Çadırında partililerle buluştu.

Mitinglerdeki coşku ve büyük kalabalık Niğde’nin geleceğini, Türkiye’nin geleceğini Ak Parti’de görenlerle dolup taştı. Akşam seçim çadırında geniş alana sığmayan, büyük bir kalabalığa sahne oldu.

Seçim çadırında bekleyen büyük kalabalığa seslenen Milletvekili adayları, ‘’ülkeyi geriye götürmek isteyen şer odaklarının oyunlarına alet olmamak için,

Büyüyen Türkiye’nin önüne set koymak isteyenlere bir ders vermek için,

HDP’ye barajı geçirtmek için var gücüyle çalışıp, CHP-MHP-HDP koalisyonuyla bu ülkeyi karanlığa mahkum etmek isteyenlere bir ders vermek için,

2023 hedefiyle Türkiye’nin en güçlü ilk 10 ülkesi haline gelmesini istemeyenlere ders vermek için,

İflas etme noktasına gelen ülkeyi devralarak yaşanacak bir ülke konumuna getiren Türkiye’nin geleceği olan Ak Parti’yle yola devam etmek için 7 Haziran seçimlerinde sandık başına gidelim ve çocuklarımızın geleceğini güvence altına alalım’’ dediler.

Meydanda toplanan coşkulu kalabalık ‘üç,üç,üç diyerek ‘ sık sık slogan atarak milletvekili adaylarına destek verdiler.

Alpaslan Kavaklıoğlu önemli bir toplantıya katılması sebebiyle çadırda bulunamadı. Seçim Çadırında toplanan kalabalığa seslenen Erdoğan Özegen; ‘’Buradaki büyük kalabalık Niğde’nin sesidir. Ak Parti Niğde’de kimsesizlerin  kimsesidir, sessiz yığınların sesidir.  Muhalefet partilerin Cem Uzan’ın seçim vaatlerini fotokopi çektirmişler, şimdi halkımıza bunları sunuyorlar. Bunlar milletin aklıyla alay ediyor. Onların vaatlerinin hiçbirisinin altı dolu değil. Seçim sürecinde, biz bol keseden atalım, nasılsa seçilemeyeceğiz, o yüzden bu vaatleri yapmamıza da gerek kalmayacak, bu yalanlarla ne kadar çok oy alırsak onu alalım derdindeler.’’ dedi.

Özegen’’ Artık milli savaş gemisini yapan, tankını tüfeğini yapan, uçak ambulanslarla insanlarına değer verip, hastaları havadan taşıyan bir Türkiye konumuna geldik. Ak Parti’den önce ambulansın yakıt parasını veremeyip hastanede rehin kalanları hatırlayın. Tüp geçitleriyle, 3.havalimanıyla büyüyen bir Türkiye var şimdi. Eski Türkiye’yi hatırlayan muhalefetin bu yalan vaatlerine kanar mı!. Türkiye artık bu yalan vaatlere kanmaz. Biz Ak Parti olarak ne söz vermişsek yaptık ve yapacağız. Niğdemiz artık bir havaalanına kavuşacak, bölgesel büyük bir Tıp Fakültesine kavuşacak. Artık büyüyen ve güçlenen bir Niğde var. Bunları görüpte muhalefetin yalanlarına kanacak değilsiniz değil mi!’’ dedi

Özegen; ‘’ Sandık hilelerine karşı, sandıklarınıza sahip çıkın. Şimdi bir fuatavni çıkmış, Niğde’de 2 kişinin adını vermiş, bunlar oy çalacakmış. Sanırım bu yapı kendileriyle karıştırdılar bizi. Biz ne hak yeriz, ne hak yediririz. Bir algı oluşturarak seçimden mağlup ayrılacaklarını bildiklerinden bunun alt yapısını şimdiden oluşturmaya çalışıyorlar’’ dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili adayı Yaşar Ataç; ‘’Burada bir araya gelen büyük kalabalık 8 Haziran sabahının büyük müjdesini veriyor hamdolsun. Bizler Niğde’nin ve Türkiye’nin geleceğine yatırım yapan insanlarız. Allah bizi mahcup etmesin’’ dedi.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; ‘’Biz bu çadırı buraya yaparken bu büyük çadır dolar mı diye düşünürken, çadırın çok küçük kaldığını bugün bu coşkunuz gösterdi. Cumartesi günü saat 15.00’da Yeni Çarşıda büyük miting yaparak son noktayı koyacağız. İlk defa anadoludan bir başbakan çıkacak, hemşehrimize bu desteğimizde göstereceğiz.’’ dedi

Özdemir; ‘’sizlerin bu hoşgörüsüne çok teşekkür ediyorum. O kadar hoşgörülü bir partiyiz ki, biraz önce muhalefetten 2 kişi elinde bayraklarıyla slogan atarak bizim aramızdan geçti, arkadaşlarımız hoşgörüyle ses etmediler. Bizim araçlarımız onların arasında geçerken saldırıyorlar. Ak Parti’nin farkı hu. Bizler koltuk sevdası için değil, ülkenin geleceği için siyaset yapıyoruz. Koltuklarını korumak isteyenler çoluğu çocuğu böyle alet ediyorlar. Bizler sağduyulu insanlarız. Biz hizmet için siyaset yapıyoruz. Hiçbirinin iktidar olma gibi bir niyeti yok. Başbakanımız her meydanda söylüyor, Başbakan olamazsam genel başkanlığı bırakacağım diyor. Hiçbir muhalefetten cevap gelmiyor. Bizler ülkenin geleceğini düşünerek 2023 hedefi olan bir partiyiz. Hangi partinin böyle vizyonu var. Biz laf değil, icraat yapan bir partiyiz’’ dedi.

Emrah Özdemir;’’ Çadırımıza kara çadır diyerek laf atanlar bilsinler ki, bu çadırın altına aydınlık yarınların özlemini duyanlar geliyor. Kara çalarak, çadırımıza af sayanlar biliyorlar ki, bu çadıra gelenlerin kalbi hep iyiliklerle dolu, değerlerine sahip çıkanlarla dolu, yarınlarının daha huzurlu olmasını isteyenlerle dolu. Biraz önce çadırlarında böyle konuşanlara  7 Haziran’da büyük bir ders vereceğiz’’ dedi.

 

http://www.borhaber.net/siyaset/ak-parti-turkiye-ve-nigdenin-tek-umudu-h16973.html

Posted by Bor Haber on 4 Haziran 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim