Ak Parti Niğde İl Teşkilatı, Mardin karayolunda askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri mayını patlattırmaları sonucu  şehit ettiği 25 yaşındaki piyade uzman çavuş Fehmi Altuntaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ve il yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu.

Taziye çadırında Fehmi Altuntaş’ın babası Mustafa Altuntaş ve aile yakınlarıyla görüşen Emrah Özdemir , taziye dileklerini iletti ve vatanı uğruna görev yaparken canını feda eden şehitlerin emanetlerine sahip çıkacaklarını belirtti.

Emrah Özdemir; ’’ Ülkemiz hem içeriden hem de dışardan teröre karşı amansız bir mücadele yürütmektedir. Kritik bir konumda olan Türkiye’yi kendi haline bırakmak istemeyen, güçlenmesinin önüne engel çıkartmak isteyenlere karşı büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelede şehitlerimiz oluyor. Fehmi Altuntaş kardeşimiz de bunlardan biri. Rabbim onu Cenneti ile mükafatlandıracaktır inşallah. Onlar vatanın bekası için canlarını ortaya koydu. Bize düşen de onların bu emanetlerine sahip çıkmak ve vatanımız üzerinde oynana hiçbir oyuna izin vermemektir. Ailesine sabır diliyor, acılarını paylaşıyoruz’’ dedi. 

 
Kuran tilavetinden sonra aile yakınlarıyla bir süre görüşen il yönetim kurulu üyeleri taziye çadırından ayrıldı.

 
Editör: TE Bilişim