AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı, teşkilatlanma gezilerine beldelerden sonra köylerle devam etti. Geçtiğimiz aylarda Belde Teşkilatları ile istişarelerde bulunmak ve Genel Merkezce belirlenen Teşkilat Çalışmaları çerçevesinde Belde ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Merkez İlçe Yönetimi köy ziyaretlerine de hız kesmeden devam etti.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Hacıbeyli, İçmeli, Aşlama ve Çarıklı Köy ziyaretleri ile teşkilat ziyaretlerine devam eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç’a İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Genel Meclisi Köylere Hizmet Götürme Komisyonu ve AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Şahin ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu üyeleri eşlik etti.

 

İLK DURAK HACIBEYLİ 

Ak Parti Heyeti ilk köy ziyaretini Hacıbeyli’ye yaptı. Bu ziyaret esnasında Başkan Kılıç, ziyaretin asıl amacının teşkilatlanma çalışmaları olduğunu, Yeni atanan köy başkanlarımız ile yönetim kurullarının ana kademe ile tanışmalarını sağlamak ve istişarelerde bulunmak olduğunu vurguladı. Başkan Kılıç; “Genel Merkezimizce teşkilatlarımızın ‘Kılcal Damarları’ olarak addedilen taşra teşkilatımızla tanışma ve istişarelerde bulunmak için başlattığımız bu ziyaretlerle Niğde Merkeze bağlı bütün köylerimizde teşkilat çalışmalarını yerinde yapmış olacağız. Böylece yaklaşan Genel Seçimlerin çok öncesinde teşkilat çalışmalarımızı tamamlayarak asıl hedefimiz olan 3 milletvekiline ulaşma gayretimizi ortaya koymuş olacağız.”dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin ise “Belediyesi kapandıktan sonra köye dönüşen ve 2014 yılında 656.310 TL’lik yatırım yaptığımız Hacıbeyli Köyünde olmaktan fevkalade mutluyuz. Geçtiğimiz günler de ihalesini gerçekleştirdiğimiz kanalizasyon işi ve yeni açtığımız içme suyu sondajının dağıtım sistemine bağlantısı 2015 yılının ilk yarısında tamamlanacağının ve akabinde köy içi yollarının asfaltlanması parke taşı döşeme işlerinin hemen yapılacağı müjdesini veriyoruz.”dedi.

 

İÇMELİ’YE MÜJDE VAR 

Hacıbeyli’nin ardından ziyaretlerine İçmeli ile devam eden Ak Parti Heyeti ile birlikte giden İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin İçmeliyle alakalı yapılan yatırımlara değindi. Peşin; “ KOP kapsamında Sulama Göleti ve basınçlı sulama tesisini yaptığımız İçmeli Köyüne 2014 yılında 535.000 TL’lik yatırım yaptık. Buradan; 20 gün önce yapım ihalesini gerçekleştirdiğimiz kanalizasyon işinin 2015 yılının ilk yarısında tamamlanacağının ve akabinde köy içi yollarının asfaltlanması, parke taşı döşeme işlerinin hemen yapılacağını, içmeceler mevkiine mesire alanı, voleybol-basketbol-minyatür halı saha ve çocuk oyun grubu yapacağımızın müjdesini veriyoruz.” Dedi. Başkan Kılıç ise teşkilatlanma çalışmalarından bahsederek, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca geçtiğimiz aylar da Nevşehir’de yapılan toplantı ile ilgili bilgiler verdi.

 

SONRAKİ ZİYARET ÇARIKLI VE AŞLAMA’YA 

Akşamın geç saatlerine kadar süren köy ziyaretlerinin sonuncusu ise Aşlama ve Çarıklıya idi. Merkez İlçe Başkanı Kılıç yaptığı açıklama ile teşkilatlarının; bu ziyaretlere başlamasından memnun olduğunu bu ve benzeri toplantılar ile teşkilatın ana kademe ile aralarına bir köprü kurduklarına inandığını söyledi. Kılıç; “Yapılan çalışma sadece teşkilatlanma ve teşkilat ile ana kademe arasında bir gönül köprüsü kurma çalışmasından öteye bize eşlik eden Mahmut Peşin Başkanım ile de köylere yatırımlarımızın ne noktaya geldiğini ilk ağızdan duymak için önemlidir. Böylelikle köy statüsüne düşen beldelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayat kalitelerinde en ufak bir kayıp yaşamadığını, hatta bu köylerin kendilerini bazı beldelerden bile daha şanslı hissettiklerini görmekten mutlu olduk.”dedi. İl Genel Meclis Başkanı Peşin ise; “Çarıklı Köyümüze Doğal arıtma tesisi, 10.000 m2 parke taşı, Basketbol-Voleybol Sahası, köy yollarının asfaltlanması ile birlikte Tarım İl Müdürlüğü aracılığı ile mağaralarda mantar yetiştirilmesi işini yaptığımız destek faaliyetlerinin sonucunu aldığımıza fevkalade memnunuz. Çiftçilerimizin ürünlerini depolama maliyetlerinin düşürülmesi ve daha iyi fiyatlarda pazarlayabilmeleri için yapacağımız yer altı oyma doğal depolama alanlarında ayrıca mantar üretimi ile alternatif gelir kaynağı elde etmelerini sağlayacağız. “dedi.

 

Ziyaretler gecenin geç saatlerinde son buldu.




Editör: TE Bilişim