Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde kongresi gerçekleştirilen Kiledere ve Gölcük Beldeleri ile, yeni ataması yapılan Bağlama belde başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti, Belde Teşkilatları ile istişarelerde bulunmak, karşılıklı fikir alışverişi ve yeni yönetime giren yönetim kurulu üyeleriyle tanışmak için belde ziyaretlerinde bulunmaya başladı.

 

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Merkez tarafından Nevşehir’de gerçekleştirilen Bölge Teşkilat Toplantısında, Genel Merkezin verdiği bilgileri "Taşra Teşkilatları" ile paylaşmak ve yaklaşan Genel Seçimler öncesi teşkilatları canlı tutmak hedefiyle çalışmalarına başladı.

 

Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç : ‘’ Geçtiğimiz günlerde Belde Kongremiz ile yeniden seçilen Başkanlarımıza ve Yönetimlerine 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulunduk. 2014 Yerel Seçimlerinde "Ak Belediyecilik" ile tanışan Kiledere başka bir belde olmaya başlamış. Hizmetleriyle Ak Belediyecilik farkını ortaya koymuş. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

 

Gerek belediye başkanlarımızla, gerekse belde teşkilatlarımızla ile istişaremizin devam edecek. Teşkilatımızı canlı tutmak ana hedefimiz. Geçtiğimiz Pazar günü Nevşehir’de katıldığımız teşkilat toplantısı sonucu Genel Merkez tarafından bize iletilen bilgileri Belde Teşkilatımız ile paylaştık. Bundan sonra diğer beldelerimizi de ziyaret ederek teşkilatlarımızı daha dinamik hale getireceğiz. 2015 seçimlerinde Ak Parti’nin başarısı için çalışacağız’’ dedi.

Editör: TE Bilişim