Ramazan ayı mesaisini en yoğun şekilde icra eden AK Parti teşkilatları, on bir ayın sultanı Ramazan ayında da durmaksızın çalışmaya devam ediyor. AK Parti Niğde teşkilatları gece gündüz demeden halkımızı, esnaflarımızı ve sanatkârlarımızı ziyaret ederek sorunlarını, mutluluklarını vatandaşımızın gönül sofralarında paylaşıyor.

 

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen,  İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Gençlik kolları ve Kadın kolları teşkilatlarıyla birlikte Niğde Merkezde Halk ve Esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Niğde’mizin her mahallesi, her sokağını gezen; hiçbir ayrım yapmadan her vatandaşını, esnafını ve sanatkârını dinleyen AK Parti Teşkilatı, mutluluklara ortak, sorunlara çözüm olmak için çalışıyor.  

 

Ziyaretlerde Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, bu tür ziyaretlerinin sürekli devam ettiğini ve edeceğini belirterek; Ziyaretlerden Halkımızın ve esnafların memnun olduğunu, AK Parti İktidarımızın yapmış olduğu hizmetleri ziyaretlerinde bizzat yerinde gözlemlediklerini, halkımızın memnuniyetlerini gördüklerini,  istek ve taleplerini dinlediklerini bu istek ve talepleri hükümetimize iletmek için Milletvekillerimiz ve ilgili kurumlarla ortak çalıştıklarını ve sorunların çözümüne katkı sağladıklarını, bundan sonrada çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti.

 

Editör: TE Bilişim