Ak Parti Niğde İl Başkanı,  Milletvekilleri, Meclis Başkanı, İl, ilçe, belde belediye başkanları ve teşkilatları yoğun bir çalışma yürütüyor. Meclisin tatil olması ile birlikte çalışmalarına hız veren Ak Parti, gidilmedik ilçe, kasaba, köy bırakmıyor.

Gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılaşan milletvekilleri, halkın artık gerçekleri daha iyi görmeye başladığını, yalanlarla halkı kandırmaya çalışanların söylemlerine kanmadıklarını belirtiyorlar. Anayasada değişecek maddelerin ayrıntılarını halka anlatmaya 15 Nisan’a kadar devam edeceklerini belirten milletvekilleri, sandıklardan EVET çıkacağını, Türkiye’nin daha büyük işlere imza atacağını belirtiyorlar.

Vatandaşların maddeleri ilk zamanlarda ayrıntılı olarak bilmedikleri için haliyle kafalarının karışık olduğunu, ama gerek televizyon kanallarında, mitinglerde, ziyaretlerde Cumhurbaşkanı ve Başbakan başta olmak üzere  doğruları anlatınca kararsızlık büyük ölçüde kayboldu diyerek çalışmaların çok verimli olduğunu ifade ediyorlar.

Ak Parti Niğde İl Başkanı çalışmalar hakkında şu ifadelerde bulundu; ‘’Teşkilat olarak halk oylaması için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Vatandaşlarımızı rahatsız etmeden, doğru kanaldan onları bilgilendirerek 18 maddenin içeriğinde neler olduğunu anlatıyoruz. Milletvekillerimiz ve bizler sıkılmadık el bırakmamaya özen gösteriyoruz. Kafalarına takılan soruları birebir milletvekillerimize her köy ve kasabada soruyorlar. Muhalif kanadın anlattıklarının yalan olduğunu anlıyorlar ve kararlarını devletin geleceği yönünde alarak, Evet vereceklerini çekinmeden ifade ediyorlar. Zira bu bir parti, ya da kişi meselesi değil, ülkemizin daha hızlı adımlar atmasının önünü açacak bir oylama olacak. 28 Mart tarihinde sayın Başbakanımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz mitingde bunu gördük. İnsanlarımız akın akın bu mitinge katıldı ve ilgi gösterdi. Hınca hınç doldu meydanımız. Bizler 15 Nisan akşamına kadar yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz, Allah’ın izni ile 16 Nisan akşamı sandıklardan güçlü bir EVET çıkacaktır. Çünkü halkımız artık gerçekleri gördü. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları, koalisyonlarla ülkeyi hep geriye götüren sistemleri gördü. Bu oylama milletin oylaması olacak ve sandıklardan EVET çıkacak. ‘’ diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim