31 Mart 2019 seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren AK Parti Niğde Teşkilatı, 2002 yılından bugüne kadar teşkilatta görev alan herkes ile 6 Mart Çarşamba günü Grand Hotel’de düzenlenecek VEFA YEMEĞİ’nde bir araya geliyor.

AK Parti Niğde İl Başkanlığının düzenlediği programa geniş katılım olacağı, seçim çalışmalarının değerlendirileceği ve Belediye Başkanlığı için hazırlanan projelerin Başkan Adayı Özdemir tarafından tanıtılacağı belirtildi.

BİZ BİR AİLEYİZ
2023,2053, 2071 hedeflerine ulaşmada büyük gayretle çalıştıklarını belirten İl Başkanı Mahmut Peşin, ‘’Bizler şehirlerimizi güzelleştirmek, ülkemizin büyümesini sağlamak için büyük projelere imza atıyoruz. Bunu bir ekip ruhu ile yapıyoruz. 2002’den bu yana görev alan tüm teşkilatımız ile Vefa Yemeği’nde buluşacağız. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Bugünlere gelmemizde her arkadaşımızın büyük emekleri var. Bugüne kadar gösterdikleri gayretten dolayı her birine özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Niğde Belediyemiz AK Parti ile, 31 Mart’tan sonra büyük projeler ile şehrimizin gelişmesine katkı sunmaya devam edecek. AK Parti olarak seçim çalışmalarımızda Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hareket ediyoruz. Vefa Yemeği programımıza Genel Başkan Yardımcımız, Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı, Adana Milletvekili Sayın Jülide Sarıeroğlu katılacak. Teşkilatımızda görev alan tüm kardeşlerimizi bu programa davet ediyorum’’ dedi.

VİZYONER PROJELERİMİZ HAZIR, YAYINLIYORUZ
AK Parti Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, Niğde’nin gelişimine büyük katkı sağlayacak, nefes aldıracak vizyoner projelerin hazır olduğunu belirtti. Bu projeleri hem teşkilat, hem de STK’ temsilcilerinin katılacağı programla duyuracağını belirterek; ‘’AK Parti’de görev almak büyük bir onurdur. 2002 yılından bu yana görev alan dava arkadaşlarımız ile Vefa Yemeği’nde buluşmak bize büyük bir heyecan veriyor. Bizler şehirlerimize hizmeti önemsiyor, ülkemizi güçlü konuma getirmek anlayışı ile hareket ediyoruz. Niğde Belediye Başkanlığı dönemimiz için, insanlarımızın nefes alabileceği yeşil alanlar, sosyal ve kültürel aktivitelerin olacağı projeler, gençlerimize ve yaşlılarımıza dönük projelerimiz hazır. Vefa Yemeği ile projelerimizin tanıtımına başlıyoruz. Neler yapacağımızı anlatan animasyon film çalışmalarımız hazır. Niğde çok daha farklı  olacak ve Anadolunun Parlayan Yıldızı haline getireceğiz. Tüm teşkilatımızı Vefa Yemeğine davet ediyor, şimdiye kadar gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz, Niğdemizi birlikte yönetmeye talibiz’’ dedi.
 
Editör: TE Bilişim