Merkez İlçe Teşkilatı 35 kişilik yönetim kurulu üyesi ile  TBMM'de Grup Toplantısına Katıldı. 

 

 

Merkez İlçe Teşkilatı TBMM'de AK Parti Grup Toplantısına katılmak için yoğun görüşmeler neticesinde 29 Mayıs'a randevu almaya başardı. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 2000 kişiye seslendiği konuşmayı canlı dinleme fırsatını yakaladı.

 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan konuşmasında "25 Mayıs Cuma günü Suriye’de aldığımız haber yüreklerimizi dağladı. Top ve roketlerle gerçekleştirilen saldırıda, 110 masum sivil acımasızca hunharca katledildi. Çok daha vahimi, katledilenlerin 50 tanesi, elleri arkadan bağlanmak suretiyle öldürülmüş çocuklardı. Bu insanlık dışı saldırıları şiddetle kınıyorum, şiddetle lanetliyorum. Suriye yönetimine, sadece bu 50 yavrunun vebali bile yeter.Zulmü rıza zulümdür, zalimle beraber hareket edenler de zalimlerdendir.

 

 

Terörle mücadelenin çok hassas olduğunu belirten Erdoğan, AK Parti'nin hükümetin terör sorununu çözmemesi için son derece kapsamlı bir kampanya yapılıyor. Bundan sonra sadece ve sadece milletime konuşacağım. Bu işi yine milletimizle yürüteceğiz.  Bizi hedef alan, birliğimizi hedef alan bu kampanyalara karşı çok dikkatli olmalıyız. Gençlerin kanıyla beslenen BDP'ye inat, akıl tutulması yaşayan CHP'ye inat, medyaya inat biz gönül dilimizle, cesaretimizle çözüm için mücadeleye devam edeceğiz"  dedi.

 

 

Merkez İlçe Teşkilatı Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından sonra hatıra fotoğrafı çektirme imkanı buldu. Başbakan Niğde'ye hitaben" çok çalışmanız gerek "dedi. Enerji Bakanı Taner Yıldız , Sağlık Bakanı Recep Akdağ  ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ile görüşmelerde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

Merkez İlçe Teşkilatı Eski Niğde Valisi Muammer Güler'i ziyaret ederek kendilerini TBMM'de görmekten mutlu olduklarını ve çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirttiler. AK Parti heyeti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'yi makamlarını ziyaret ederek  TBMM çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Milletvekillerinin büyük ilgi ve alakasıyla karşılaşan Merkez İlçe Teşkilatı, Niğde'nin sorunlarını TBMM gündemine taşıyan vekillerin çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirdiler. 

 

 

Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör "Başbakan Erdoğan'ın grup konuşmasının gündemi aydınlatma açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, başbakanımızı canlı olarak dinlemenin teşkilatımıza kattığı heyecanla daha iyi çalışmalar yapacağız  " dedi. 

 

 

 

Editör: TE Bilişim