Geçtiğimiz hafta Çamardı, Çiftlik, Bor ve Ulukışla ilçeleri ve bağlı belde ve köylerde delege seçimini yapan AK Parti, bu hafta da Merkez, merkeze bağlı köy ve beldeler, Altunhisar, ilçeye bağlı köy ve beldelerin delege seçimlerini yaparak kongre hazırlıklarını tamamladı.

AK Parti Niğde İl Koordinatör Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, İl Başkanı Mahmut Peşin, Belediye Başkanları ve tüm teşkilatların katıldığı seçime üyelerin ilgisi yoğundu.

Nar Sosyal Tesislerinde yapılan Merkez İlçe Delege seçiminde bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, 15 belde, 34 köy ve 26 mahalle içinden 400 delegeyi seçmek için oy kullanıldığını belirtti ve ‘’Sadece Niğdemiz’de değil bütün Türkiye'de teşkilatlarımız bir kongre süreci yaşıyor. Bu süreçte teşkilatlarımızın yenilenmesi ve daha güçlü bir motivasyonla 2023'e doğru emin adımlarla yürümemiz gerektiğine inanıyoruz. Dünya mazlumlarının umudu Türkiye'dir, dünya mazlumlarının umudu Recep Tayyip Erdoğan'dır, dünya mazlumlarının umudu AK Parti dir. 18 yıl önceki aşk ve şevkle yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.

AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin; ‘Birlik, Dirlik ve Kardeşlik İçin Yeniden Yollara Düşme Vakti’ diyerek başlatılan 7. Büyük Kongre Takvimizin ilk aşaması olan Delege Seçimleri ilimizde üyelerimizin büyük bir coşkusu ile gerçekleştiriyoruz’’ dedi ve şu ifadelere yer verdi.

‘’Hepimizin malumu olduğu üzere AK Parti, ülkemizin siyasi çalkantılar ve ekonomik buhranlar ile savrulduğu bir dönemde, aziz milletimiz tarafından bizatihi milletin partisi olarak kurulmuş ve ilk seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında ulusal ve uluslararası siyaset sahnesine adını altın harfler ile yazdırmıştır. Bugün itibari ile dünyanın en güçlü siyasi hareketi olarak tanımlanan Partimiz, vücut bulduğu tarihe kadar ki bütün siyasi teamülleri yerle yeksan etmiş, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldırmış, devlet ile millet arasındaki barışı yeniden tesis etmiş ve necip milletimizin gönlüne girerek yapılan bütün seçimlerde milletimizin teveccühüne defaaten mazhar olmuştur. Delege seçimlerimize katılanlara çok teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

İl Koordinatör Milletvekili ve İl Belediye Başkanı Emrah Özdemir’de birer konuşma yaparak, Delege Seçimlerinin teşkilatlar için hayırlı olmasını dilediler.

Ak Parti Altunhisar delege seçimlerine MHP'den Altunhisar Belediye Başkanı olan Vedat Kirazcı'da katıldı. 

Editör: TE Bilişim