Ak Parti Niğde Milletvekili Adayları Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Sedat Çağlar seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara’da düzenlenen aday tanıtım programı sonrasında sahaya inen teşkilat ve Milletvekili adayları, Niğde’nin tüm ilçelerini, beldelerini, köylerini ve mahallelerini dolaşarak 24 Haziran seçimleri için vatandaşların desteğini talep ediyor.

Sabah erken saatlerden, gece sahur vaktine kadar çalışan Ak Parti Teşkilatı, bu seçime iddialı hazırlanıyor

Gittikleri her yerde büyük bir teveccüh ile karşılaşan Milletvekili adayları, 24 Haziran’da Niğde’den 3 milletvekili çıkararak Niğde’yi  parlamentoda daha güçlü temsil edeceklerini belirtiyorlar.

Milletvekili adaylarının yaptığı ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;  "Allah'a hamd olsun Ramazan ayının manevi iklimi altında, büyük bir aşk ve şevk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Niğde  AK Parti'ye çok güçlü destek verdi. Halkımızın destekleriyle ülkemiz şaha kalktı, bir zamanlar hayal dahi edilemeyen başarılara imza atıldı. 24 Haziran seçimleri her zamankinden çok daha büyük anlam ifade ediyor. Niğde’li hemşehrilerimizin desteği bu kez her zamankinden çok daha fazla olacaktır. Bizler de sizlerin destekleriyle ülkemizi çağdaş ve gelişmiş ülke standartlarına yükselteceğiz. İlimize yapılan yatırımların takipçisi olacak, yeni yatırımlar için mücadele edeceğiz. Türkiye üzerinde oyun oynayanların planlarını  bozmak için Cumhur İttifakı ile büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz. Seçimlerden başarısız çıkacağını anlayan muhalefetin, piyasada yaymaya çalıştığı içi boş algılara artık vatandaşımız itibar etmiyor. %50’nin üzerinde oy alarak hem Cumhurbaşkanımız yine devletimizin başında olacak, hem bizler ilimizi mecliste daha güçlü temsil etme imkanına kavuşacağız.” diye konuştular.

 
Editör: TE Bilişim